Η Έλσα Χοσκ απάντησε στους άντρες που προσβλήθηκαν με τις φωτογραφίες της να θηλάζει, λέγοντας πως είναι το «το πιο φυσικό πράγμα». 

 

Το διάσημο μοντέλο και «αγγελάκι» της Victoria's Secret, που έχει συνεργαστεί με οίκους όπως Dior, Dolce & Gabbana και Guess, δημοσίευσε πρόσφατα μερικές φωτογραφίες της να θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της, μέσα στο αυτοκίνητο, την πρώτη ημέρα επιστροφής της στη δουλειά από τότε που γέννησε. 

 

«Πρώτη μέρα της μαμάς πίσω στο γύρισμα και δείτε ποιος ήρθε», έγραψε στη λεζάντα. 

 

 

«Ενδιαφέρον πόσα μηνύματα παίρνω από άντρες, οι οποίοι προσβάλλονται όταν ποστάρεις μια φωτογραφία να θηλάζεις», έγραψε σε Instagram Story της. «Τύπου, γιατί είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο προσβλητικό για σένα; Το στήθος κυριολεκτικά υπάρχει ώστε να μπορούμε να ταΐζουμε τα παιδιά μας», τόνισε. 

 

Η Έλσα Χοσκ απαντά στους «άντρες που προσβλήθηκαν» με πόζες της να θηλάζει

 

Το 32χρονο μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, Tuulikki Joan Daly, στις 11 Φεβρουαρίου, που απέκτησε με τον σύντροφό της, Tom Daly. 

 

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου που σε γνώρισα. Η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου που σε γέννησα», έγραψε τότε στο Instagram.

 

 

Επίσης εξήγησε το ιδιαίτερο όνομα της κόρης της, λέγοντας: «Παίρνοντας το όνομα από δυο δυναμικές γυναίκες, την μαμά και την πεθερά μου, ήρθες σε αυτόν τον κόσμο σαν μια σουπερ-γυναίκα με την γροθιά σου δίπλα στο πρόσωπό σου». 

 

 

Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη τον περασμένο Σεπτέμβριο και αποκάλυψε ένα μήνα αργότερα πως περιμένει κόρη. 

 

«Παραπάνω από ενθουσιασμένη και τυχερή που θα κάνω μωρό και ξεκινάω το επόμενο κεφάλαιο με τον άντρα των ονείρων μου!», έγραψε δημοσιεύοντας τότε φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλιά της.