Η Disneyland θα ξεκινήσει να σερβίρει αλκοόλ για πρώτη φορά εδώ και 63 χρόνια

Η Disneyland θα ξεκινήσει να σερβίρει αλκοόλ για πρώτη φορά εδώ και 63 χρόνια Facebook Twitter
0

Η Disneyland θα ξεκινήσει να σερβίρει αλκοόλ σε όσους επισκέπτονται τις νέες εγκαταστάσεις Star Wars, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του διάσημου θεματικού πάρκου.  

Οι εργασίας κατασκευής της νέας επέκτασης «Star Wars: Galaxy's Edge» στο πάρκο της Καλιφόρνια έχουν ήδη ξεκινήσει και, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, εκεί θα σερβίρεται για πρώτη φορά εδώ και 63 χρόνια αλκοόλ. 

Η νέα καντίνα, που ονομάζεται Oga's Cantina, θα προσφέρει αλκοολούχα ποτά στους ενήλικες επισκέπτες του πάρκου. 

Σε σχετική δημοσίευση του πάρκο της Disney, σημειώνεται πως η καντίνα θα έχει «μοναδική μουσική» και «τα καλύτερα ποτά του γαλαξία».

 

Μέχρι στιγμής πρόσβαση σε αλκοόλ μπορούσαν να έχουν μόνο τα μέλη της πριβέ λέσχης Club33, που βρίσκεται στο New Orleans Square της Disneyland. 

Σύμφωνα με τους The Times, οι επισκέπτες δεν θα επιτρέπεται να πάρουν μαζί τους στο πάρκο τα ποτά από την καντίνα. 

Η ανακοίνωση έχει προκαλέσει αμφιλεγόμενες αντιδράσεις στα social media.

Να σημειωθεί πως εστιατόρια ήδη σερβίρουν αλκοολούχα ποτά στα Adventure Park της Καλιφόρνια και στο Disney World της Φλόριντα. 

Με πληροφορίες από Forbes

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Κόεν: Πως ο συνιδρυτής της Ben & Jerry's συνδυάζει τον ακτιβισμό με την επιχειρηματικότητα

Διεθνή / Πώς ο συνιδρυτής των Ben & Jerry's έκανε την επιχειρηματικότητα εργαλείο πολιτικής ανυπακοής

Ο 74χρονος είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, έχοντας τοποθετηθεί για θέματα που αφορούν τη φυλετική ισότητα, τον ρόλο του χρήματος στην πολιτική και τα ανθρώπινα δικαιώματα
LIFO NEWSROOM
ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ υποστηρίζει θεωρία συνωμοσίας για τον καρκίνο του Τζο Μπάιντεν

Τα τελευταία χρόνι ο Μασκ είτε έχει υιοθετήσει είτε έχει φλερτάρει με τις θεωρίες συνωμοσίας για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων - από την πολιτική βία και την εκλογική νοθεία έως τα αντισημιτικά και ακροδεξιά αφηγήματα
LIFO NEWSROOM