Η βασίλισσα Ελισάβετ έκοψε τούρτα με σπαθί- Τα γέλια των Κέιτ και Καμίλα [ΒΙΝΤΕΟ]

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκοψε τούρτα με σπαθί- Τα γέλια των Κέιτ και Καμίλα [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Χρησιμοποίησε ένα ξίφος για να κόψει μία τούρτα κατά τη διάρκεια βασιλικής εκδήλωσης. Getty Images
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέμεινε να χρησιμοποιήσει ένα σπαθί για να κόψει μια τούρτα στη διάρκεια βασιλικής εκδήλωσης, κάνοντας τις Κέιτ Μίντλετον και Καμίλα να ξεσπάσουν σε γέλια.

Ο εκπρόσωπος της μοναρχίας στην Κορνουάλη, Έντουαρντ Μπολίθο, έδωσε στην 95χρονη βασίλισσα το τελετουργικό ξίφος προκειμένου να κόψει μια μεγάλη τούρτα, σε μια εκδήλωση για τον εορτασμό του Big Lunch.

Αν και κάποιος βοηθός έσπευσε να την ενημερώσει πως υπάρχει διαθέσιμο κανονικό μαχαίρι προς χρήση, η Ελισάβετ απάντησε: «Το ξέρω ότι υπάρχει, αυτό είναι πιο ασυνήθιστο». 

Στο κόψιμο βοήθησε και η Δούκισσα της Κορνουάλης. «Κόβει κι αυτό», σχολίασε η ίδια, με τους παρευρισκόμενους να τις χειροκροτούν. Αφού επέστρεψε το σπαθί, η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποίησε τελικά ένα μαχαίρι για να κόψει ένα δεύτερο κομμάτι, λέγοντας: «Αυτό φαίνεται πολύ καλό».

Το Big Lunch είναι μια ετήσια συγκέντρωση γειτόνων και κοινοτήτων στο Eden Project, προκειμένου να γνωριστούν όλοι μεταξύ τους, ενώ μοιράζονται τρόφιμα και γίνονται φίλοι. Ξεκίνησε το 2009 μετά από πρωτοβουλία της Δούκισσα της Κορνουάλης, αλλά στην διάρκεια της πανδημίας έγινε διαδικτυακά. Ωστόσο του χρόνου θα συμπεριληφθεί στους εορτασμούς για το ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ