Η Άσλεϊ Γκράχαμ ποζάρει στο μπάνιο με αξύριστες μασχάλες: «Κάνε ό,τι λειτουργεί για σένα»

Η Άσλεϊ Γκράχαμ φωτογραφίζεται στο μπάνιο με αξύριστες μασχάλες: «Κάνε ό,τι λειτουργεί για σένα» Facebook Twitter
0

Είτε με ξυρισμένες μασχάλες είτε «φυσική», η Άσλεϊ Γκράχαμ επιδεικνύει περήφανη το σώμα της με κάθε τρόπο και τώρα θέλει να εμπνεύσει κι άλλους να κάνουν το ίδιο. 

Το 33χρονο μοντέλο συνεργάστηκε με την εταιρία προϊόντων προσωπικής φροντίδας Flamingo για να σχεδιάσει δικό της ξυραφάκι, που θα κυκλοφορήσει σε ένα limited edition σετ ξυρίσματος (18 δολάρια). Όσο για εκείνους που προτιμούν την αποτρίχωση με κερί, βοήθησε επίσης στη δημιουργία ενός αντίστοιχου σετ με κόστος 10 δολάρια. 

«Η φιλοσοφία μου πάντα ήταν: ξύρισε ό,τι θέλεις, αποτρίχωσε ό,τι θέλεις, άσε ό,τι θέλεις- κάνε ό,τι λειτουργεί για σένα», λέει η Άσλεϊ Γκράχαμ. 

Η Άσλεϊ Γκράχαμ φωτογραφίζεται στο μπάνιο με αξύριστες μασχάλες: «Κάνε ό,τι λειτουργεί για σένα» Facebook Twitter

Το σετ, εκτός από ξυραφάκι, περιλαμβάνει επίσης γάντι απολέπισης και αφρό ξυρίσματος, ενώ εκείνο με το κερί συνοδεύεται από μικρές και μεγαλύτερες ταινίες αλλά και οδηγίες με μικρές συμβουλές από το διάσημο μοντέλο. 

Για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας, η Άσλεϊ Γκράχαμ φωτογραφήθηκε δείχνοντας μεταξύ άλλων τις τρίχες στις μασχάλες της.

Τα αρνητικά σχόλια που έλαβε επειδή έδειξε τις αξύριστες μασχάλες της στο Instagram, στη διάρκεια του lockdown εν μέσω πανδημίας, όπως λέει, την ενέπνευσαν να εργαστεί πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. 

«Θυμάστε όταν δεν ξύριζα τις μασχάλες μου στην καραντίνα και ο κόσμος αντέδρασε; Λοιπόν, μαντέψτε.. έφτιαξα δικό μου ξυραφάκι», έγραψε σε νέα ανάρτηση.

«Προσωπικά χρησιμοποιών το ξυραφάκι Flamingo όταν αποφασίζω να ξυρίσω τις μασχάλες μου, να διατηρήσω το μπικίνι μου ή όταν θέλω να ξυρίσω τα πόδια μου. Μου αρέσει επειδή είτε ξυρίζεσαι είτε κάνεις κερί (ή αφήνεις τις τρίχες να μεγαλώσουν μερικές φορές), έχουν επιλογές», πρόσθεσε. 

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ποζάρει στο μπάνιο με αξύριστες μασχάλες: «Κάνε ό,τι λειτουργεί για σένα» Facebook Twitter
Η Άσλεϊ Γκράχαμ ποζάρει στο μπάνιο με αξύριστες μασχάλες: «Κάνε ό,τι λειτουργεί για σένα» Facebook Twitter

Η πανδημία δεν ήταν η πρώτη φορά που η Άσλεϊ Γκράχαμ άφησε τις τρίχες στο σώμα της να μεγαλώσουν, καθώς δεν έκανε αποτρίχωση ούτε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Πέρυσι τον Φεβρουάριο είχε γράψει σε Instagram Story: «Προς όλες τις κυρίες εκεί έξω που δεν ξύρισαν τις μασχάλες τους σε όλη την εγκυμοσύνη τους ή τουλάχιστον μέχρι το τέλος, δεν έχω ξυριστεί από την τελευταία μου δημόσια εμφάνιση [το Tonight Show του Τζίμι Φάλον, τον Δεκέμβριο του 2019]».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαιρετίζει τη συνάντηση των 30 κρατών για την Παλαιστίνη

Διεθνή / Η Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαιρετίζει τη συνάντηση των 30 κρατών για την Παλαιστίνη

Στόχος της συνάντησης, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων, Κίνα και Ισπανία είναι να συμφωνηθεί ένα αναλυτικό σχέδιο πολιτικών, οικονομικών και νομικών ενεργειών ώστε να τερματιστεί η κατοχή του Ισραήλ στα παλαιστινιακά εδάφη
LIFO NEWSROOM
Νέα εφαρμογή για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο έρχεται στην Ελλάδα και άλλα τέσσερα ευρωπαϊκά κράτη

Διεθνή / Νέα εφαρμογή για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο έρχεται στην Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι Δανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία θα δοκιμάσουν μια εφαρμογή για επαλήθευση ηλικίας, με στόχο την απαγόρευση πρόσβασης παιδιών σε επιβλαβές περιεχόμενο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί τη Ρωσία με δασμούς και αποκαλύπτει σχέδιο για όπλα στην Ουκρανία μέσω ΝΑΤΟ

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί τη Ρωσία με δασμούς και αποκαλύπτει σχέδιο για όπλα στην Ουκρανία μέσω ΝΑΤΟ

Ο Ρούτε επιβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ αποφάσισαν να «προμηθεύσουν μαζικά την Ουκρανία με ό,τι είναι απαραίτητο μέσω του ΝΑΤΟ» και ότι οι Ευρωπαίοι θα καλύψουν το κόστος
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Ο Υπουργός Άμυνας καλεί τη βιομηχανία όπλων σταματήσει την γκρίνια και να παράξει

Διεθνή / Γερμανία: Ο υπουργός Άμυνας καλεί τη βιομηχανία όπλων «να σταματήσει την γκρίνια και να παράξει»

Ο Μπόρις Πιστόριους ζητά από τη βιομηχανία όπλων να επιταχύνει την παραγωγή για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας, καθώς η Γερμανία σχεδιάζει δαπάνες 162 δισ. ευρώ έως το 2029
LIFO NEWSROOM
H κλιματική κρίση «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου: Η Ευρώπη καίγεται - Οι πόλεις αντιδρούν

Διεθνή / H κλιματική κρίση «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου: Η Ευρώπη καίγεται - Οι πόλεις αντιδρούν

Καθώς η κλιματική αλλαγή «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου, πόλεις όπως Βαρκελώνη και Σεβίλλη αναπροσαρμόζονται με πράσινες λύσεις, σκίαστρα και σημεία ψύξης για τους κατοίκους
LIFO NEWSROOM