Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χέιλι, χαρακτήρισε «αηδιαστικές» και «βαθιά προβλητικές» τις φήμες που την θέλουν να διατηρεί σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

 

Την φημολογία ξεκίνησε ο συγγραφέας του βιβλίου «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», Μάικλ Γουλφ, λέγοντας σε μια συνέντευξή του ότι ο πρόεδρος διατηρεί δεσμό με ένα πρόσωπο για το οποίο υπάρχουν «πολλές αναφορές στο βιβλίο του».

 

Ο Μάικλ Γουλφ ασχολείται εκτενώς στο Φωτιά και Οργή με τη Νίκι Χέιλι, την πλέον προβεβλημένη γυναίκα της κυβέρνησης Τραμπ.

 

Διατείνεται ότι η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ έχει σκοπό να διαδεχθεί τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία. Το αξίωμα της Χέιλι είναι ισότιμο με εκείνο του υπουργού στην αμερικανική κυβέρνηση.

 

Σε συνέντευξή της στο πλαίσιο ενός podcast που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού περιοδικού Politico, η Χέιλι τόνισε ότι αυτή η φήμη είναι «απολύτως ψευδής».

 

«Είναι πολύ προσβλητική και αηδιαστική», συνέχισε, αναφερόμενη επίσης στους ισχυρισμούς του Γουλφ κατά τους οποίους περνάει πολύ χρόνο μόνη με τον Τραμπ στο προεδρικό αεροσκάφος και το Οβάλ Γραφείο.

 

«Έχω ανέβει στο Air Force One μία και μοναδική φορά kai υπήρχαν πολλοί άλλοι άνθρωποι στον χώρο όπου βρισκόμουν», είπε.

 

«Ο Μάικλ Γουλφ λέει ότι έχω μιλήσει πολύ με τον πρόεδρο για το πολιτικό μου μέλλον στο Οβάλ Γραφείο. Δεν έχω συζητήσει ποτέ με τον πρόεδρο για το μέλλον μου, και δεν ήμουν ποτέ μόνη μαζί του», συμπλήρωσε η πρώην κυβερνήτρια της Νότιας Καρολίνας.

 

Η Χέιλι υποστήριξε ότι πέφτει θύμα του σεξισμού μιας «μικρής ομάδας ανδρών» που απωθούνται από γυναίκες που επιδεικνύουν αποφασιστικότητα και ισχυρή θέληση.

 

«Οι περισσότεροι άνδρες σέβονται τις γυναίκες, αλλά υπάρχει μια μικρή ομάδα ανδρών που, αν απλά κάνεις τη δουλειά σου, καταβάλλεις προσπάθεια και την κάνεις καλά και μιλάς ανοιχτά για αυτό με πάθος, το απεχθάνονται. Και νομίζουν ότι η μόνη επιλογή τους είναι να σε μειώσουν».