Χέιλι: Δεν διατηρώ ερωτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Χέιλι: Δεν διατηρώ ερωτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ (EPA)
0

Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χέιλι, χαρακτήρισε «αηδιαστικές» και «βαθιά προβλητικές» τις φήμες που την θέλουν να διατηρεί σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Την φημολογία ξεκίνησε ο συγγραφέας του βιβλίου «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», Μάικλ Γουλφ, λέγοντας σε μια συνέντευξή του ότι ο πρόεδρος διατηρεί δεσμό με ένα πρόσωπο για το οποίο υπάρχουν «πολλές αναφορές στο βιβλίο του».

Ο Μάικλ Γουλφ ασχολείται εκτενώς στο Φωτιά και Οργή με τη Νίκι Χέιλι, την πλέον προβεβλημένη γυναίκα της κυβέρνησης Τραμπ.

Διατείνεται ότι η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ έχει σκοπό να διαδεχθεί τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία. Το αξίωμα της Χέιλι είναι ισότιμο με εκείνο του υπουργού στην αμερικανική κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή της στο πλαίσιο ενός podcast που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού περιοδικού Politico, η Χέιλι τόνισε ότι αυτή η φήμη είναι «απολύτως ψευδής».

«Είναι πολύ προσβλητική και αηδιαστική», συνέχισε, αναφερόμενη επίσης στους ισχυρισμούς του Γουλφ κατά τους οποίους περνάει πολύ χρόνο μόνη με τον Τραμπ στο προεδρικό αεροσκάφος και το Οβάλ Γραφείο.

«Έχω ανέβει στο Air Force One μία και μοναδική φορά kai υπήρχαν πολλοί άλλοι άνθρωποι στον χώρο όπου βρισκόμουν», είπε.

«Ο Μάικλ Γουλφ λέει ότι έχω μιλήσει πολύ με τον πρόεδρο για το πολιτικό μου μέλλον στο Οβάλ Γραφείο. Δεν έχω συζητήσει ποτέ με τον πρόεδρο για το μέλλον μου, και δεν ήμουν ποτέ μόνη μαζί του», συμπλήρωσε η πρώην κυβερνήτρια της Νότιας Καρολίνας.

Η Χέιλι υποστήριξε ότι πέφτει θύμα του σεξισμού μιας «μικρής ομάδας ανδρών» που απωθούνται από γυναίκες που επιδεικνύουν αποφασιστικότητα και ισχυρή θέληση.

«Οι περισσότεροι άνδρες σέβονται τις γυναίκες, αλλά υπάρχει μια μικρή ομάδα ανδρών που, αν απλά κάνεις τη δουλειά σου, καταβάλλεις προσπάθεια και την κάνεις καλά και μιλάς ανοιχτά για αυτό με πάθος, το απεχθάνονται. Και νομίζουν ότι η μόνη επιλογή τους είναι να σε μειώσουν».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μειώθηκε η ποινή των αδελφών Μενέντεζ για τη δολοφονία των γονιών τους - Ανοίγει ο δρόμος για την αποφυλάκιση

Διεθνή / Μειώθηκε η ποινή των αδελφών Μενέντεζ για τη δολοφονία των γονιών τους - Ανοίγει ο δρόμος για την αποφυλάκιση

Ο Λάιλ και ο Έρικ Μενέντεζ είχαν καταδικαστεί το 1996 σε ισόβια χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης για τη δολοφονία των γονιών τους, Χοσέ και Κίτι Μενέντεζ, στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς το 1989
LIFO NEWSROOM
Κιμ Καρντάσιαν: «Σε συγχωρώ» - H συγκινητική στιγμή με τον φερόμενο εγκέφαλο της ληστείας στη δίκη

Διεθνή / Κιμ Καρντάσιαν: «Σε συγχωρώ» - H συγκινητική στιγμή με τον φερόμενο ως εγκέφαλο της ληστείας στη δίκη

Η Κιμ Καρντάσιαν σε μία εξαιρετικά φορτισμένη στιγμή κατά τη διάρκεια της δίκης απευθύνθηκε σε έναν εκ των κατηγορούμενων, απαντώντας του σε επιστολή που της είχε γράψει ζητώντας τη συγχώρεσή της
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινοί στρατιωτικοί παραδέχονται ότι επίκειται πείνα στη Γάζα αν δεν αποκατασταθούν οι αποστολές βοήθειας

Διεθνή / Ισραηλινοί στρατιωτικοί παραδέχονται ότι επίκειται πείνα στη Γάζα αν δεν αποκατασταθούν οι αποστολές βοήθειας

Ισραηλινοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι προειδοποιούν για επικείμενη πείνα στη Γάζα αν δεν αποκατασταθούν οι αποστολές βοήθειας - Η κατάσταση στη Γάζα επιδεινώνεται καθώς συνεχίζεται ο αποκλεισμός
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία συγκεντρώνει δυνάμεις στα σύνορα με τη Φινλανδία

Διεθνή / Η Ρωσία συγκεντρώνει δυνάμεις στα σύνορα με τη Φινλανδία

Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν στρατιωτική συγκέντρωση και αυξημένη δραστηριότητα σε στρατιωτικές βάσεις κοντά στη Φινλανδία, με την Ρωσία να προειδοποιεί για κλιμάκωση λόγω της ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM