LIVE!

H EE είναι έτοιμη να συμμετάσχει στη διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό

H EE είναι έτοιμη να συμμετάσχει στη διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό Facebook Twitter
0

H EE είναι έτοιμη να συμμετάσχει στη διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό στις 12 Ιανουαρίου 2017, επισημαίνει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στα συμπεράσματά του για την Κύπρο που δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα.

«Μετά την ενημέρωση των ευρωπαίων ηγετών από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναλαμβάνει την υποστήριξή του στην εν εξελίξει διαδικασία για την επανένωση της Κύπρου.

Η ΕΕ, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Κύπρος είναι και θα παραμείνει μέλος της Ένωσης μετά τη διευθέτηση του Κυπριακού, είναι έτοιμη να συμμετάσχει στη διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό στις 12 Ιανουαρίου 2017», αναφέρεται στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο παραπονιούνται πως δεν τους ενημέρωσαν για τις επιθέσεις του Ιράν

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι δεν τους ενημέρωσε επαρκώς για τις ιρανικές επιθέσεις και επιπλέον αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΡΜΠΑΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΕΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Διεθνή / ΕΕ: Καταδικάζει τα σχόλια Ζελένσκι σχετικά με το βέτο της Ουγγαρίας για δάνειο προς την Ουκρανία

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλοφ Τζιλ, η «εμπρηστική» ρητορική «δεν είναι ούτε χρήσιμη ούτε ευνοεί την επίτευξη των κοινών μας στόχων»
THE LIFO TEAM