Το «Golden Hour Index» δείχνει την ακριβή στιγμή για ιδανικές λήψεις οπουδήποτε

Το «Golden Hour Index» δείχνει την ακριβή στιγμή για τέτοιες λήψεις οπουδήποτε Facebook Twitter
0

Ένα από τα καλύτερα δώρα της Μητέρας Φύσης είναι όταν ο ήλιος χτυπάει στο έδαφος, προσφέροντας το τέλειο φως για φωτογραφίες. 

Η «Golden Hour» (Χρυσή Ώρα), όπως την αποκαλούν, συμβαίνει μόνο δυο φορές στη διάρκειας της ημέρας: περίπου στο ξημέρωμα και το ηλιοβασίλεμα. 

Για να πετύχει κανείς την μαγική στιγμή, είναι αρκετά δύσκολο, οπότε αν έχετε προγραμματίσει φωτογράφιση, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε το εργαλείο της εταιρίας εκτυπώσεων Inkifi, που αποκαλύπτει τον ακριβή χρόνο λήψης για μια τέλεια φωτογραφία, ανάλογα με την τοποθεσία διαμονής. 

Το «The Golden Hour Index» εστιάζει κυρίως σε πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά η Inkifi έχει συμπεριλάβει επίσης χρονομέτρηση για πιθανούς ταξιδιωτικούς προορισμούς το 2021. 

Για να προσδιοριστεί η «Golden Hour» σε κάθε τοποθεσία, αρχικά εντοπίζονται οι ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου, από το sunrise-and-sunset.com. Το μόνο που χρειάζεται μετά είναι εισαγωγή της τοποθεσίας και τηης ημερομηνίας που θέλει κάποιος να κάνει την εξωτερική φωτογράφιση. 

Με πληροφορίες από Design Taxi

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM