Γιλντιρίμ: Οι ΗΠΑ τράβηξαν την περόνη μιας βόμβας που είναι έτοιμη να εκραγεί στη Μ. Ανατολή

Γιλντιρίμ: Οι ΗΠΑ τράβηξαν την περόνη μιας βόμβας που είναι έτοιμη να εκραγεί στη Μ. Ανατολή Facebook Twitter
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
0

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ενεργοποιήσει μια βόμβα στη Μέση Ανατολή με την απόφασή τους να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, δήλωσε σήμερα (7/12) ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.


«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τραβήξει την περόνη μιας βόμβας που είναι έτοιμη να εκραγεί στην περιοχή», δήλωσε ο Γιλντιρίμ σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα, επαναλαμβάνοντας πως η Τουρκία καλεί την Ουάσινγκτον να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Για να συμπληρώσει πως τώρα ο Τραμπ είναι σαν να τα έχει ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και να προκαλεί περαιτέρω ένταση στη χρόνια διαμάχη ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Νέα κλιμάκωση στην Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στο Κίεβο με υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την επίθεση - Κάτοικοι περιέγραψαν μια νύχτα χωρίς προηγούμενο, με εκρήξεις, πυρκαγιές και εκτεταμένες καταστροφές
THE LIFO TEAM
ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM