Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ ενθάρρυνε τη Μέγκαν να τα βρει με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ ενθάρρυνε τη Μέγκαν να τα βρει με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ Facebook Twitter
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ προσπάθησε να πείσει τη Μέγκαν Μαρκλ να αποκαταστήσει τη διαλυμένη σχέση της με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ.

«Η βασίλισσα μπορούσε να δει πόσο επιζήμια ήταν η κατάσταση μεταξύ της Μέγκαν και του πατέρα της και όντως μίλησε στη Μέγκαν γι' αυτό και προσπάθησε να την ενθαρρύνει να μιλήσει στον Τόμας», γράφει η Κέιτι Νίκολ, ειδική σε θέματα βασιλικής οικογένειας, στο επερχόμενο βιβλίο «The New Royals».

Βασιλική πηγή είπε στη Νίκολ ότι η Ελισάβετ αισθανόταν ότι «ο Τόμας Μαρκλ είχε χειριστεί αρκετά άσχημα το όλο θέμα και ότι αν είχε γίνει διαφορετικά, θα είχε καλύτερη έκβαση».

Ο 78χρονος πρώην διευθυντής φωτισμού για τηλεοπτικές σαπουνόπερες και κωμικές σειρές επρόκειτο να συνοδεύσει την κόρη του στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη για το αν θα παρευρισκόταν καν, αφού ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που τον δείχνουν να ράβει κοστούμι για τον γάμο και να μελετά βιβλία για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αργότερα παραδέχτηκε ότι συνεργάστηκε κρυφά με έναν παπαράτσι για να στήσουν μαζί τις φωτογραφίες και αποχώρησε από την τελετή, ενώ μετά υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς.

«Η τελετή ήταν πανέμορφη και ανήκει στο παρελθόν. Θα μετανιώνω για πάντα που δεν μπόρεσα να είμαι εκεί και να κρατήσω το χέρι της κόρης μου», δήλωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για την τελετή, την οποία παρακολούθησε από το κρεβάτι του.

Ο Τόμας Μαρκλ παραδέχθηκε επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι τον είχε προειδοποιήσει να μην συνεργάζεται με τον Τύπο και ότι είχε πει ψέματα και είχε κλείσει το τηλέφωνο στον Χάρι κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης τηλεφωνικής επικοινωνίας τους πριν τον γάμο.

Τελικά παρενέβη ο βασιλιάς Κάρολος, συνοδεύοντας τη Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία.

Η σχέση της Δούκισσας του Σάσεξ με τον πατέρα της επιδεινώθηκε περαιτέρω αφού τον κατηγόρησε ότι διέρρευσε μια ιδιωτική επιστολή που είχε γράψει μετά τον γάμο.

Η Μέγκαν κατέθεσε αγωγή, την οποία και κέρδισε, εναντίον της Mail on Sunday για τη δημοσίευση της επιστολής. Σε αυτή, παρακαλούσε τον πατέρα της να «σταματήσει να προκαλεί τόσο πόνο».

Η Νικόλ γράφει επίσης πως η βασίλισσα θεωρούσε λάθος το γεγονός ότι ο Χάρι δεν ταξίδεψε ποτέ στο Μεξικό για να συναντήσει τον μελλοντικό πεθερό του.

«Νομίζω ότι ένιωθε ότι ο Χάρι θα έπρεπε οπωσδήποτε να είχε συναντήσει τον Τόμας Μαρκλ και κρίμα που συνέβη αυτό», αναφέρει.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών, δεν ήθελε μόνο η Μέγκαν να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον πατέρα της, αλλά ευχήθηκε το ίδιο και για τον Χάρι και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

«Η βασίλισσα λάτρευε τον Χάρι μέχρι το τέλος και ο Χάρι επίσης», προσθέτει ο βασιλικός συγγραφέας Ρόμπερ Χάρνμαν στο περιοδικό People. «Νομίζω ότι ήταν ένας από τους διαύλους μεταξύ Ουίνδσορ και Καλιφόρνιας και θα ήταν μια από τις πιο θερμές επιθυμίες της να τα ξαναβρούν».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ