Γερμανία: Ο Μάρτιν Σουλτς θέλει να μείνει ηγέτης του SPD, ακόμη κι αν χάσει στις εκλογές

Γερμανία: Ο Μάρτιν Σουλτς θέλει να μείνει ηγέτης του SPD, ακόμη κι αν χάσει στις εκλογές Facebook Twitter
0

Ο ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) της Γερμανίας, Μάρτιν Σουλτς, αντίπαλος της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ στις βουλευτικές εκλογές, δήλωσε ότι θα επιθυμούσε να παραμείνει στην θέση του προέδρου του κόμματός του, ακόμα κι αν χάσει στην εκλογική αναμέτρηση της 24ης Σεπτεμβρίου.

 

«Φυσικά θα επιδιώξω την επανεκλογή μου στο επόμενο συνέδριο του κόμματος» διαβεβαίωσε ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ομίλου ΜΜΕ RND, όπου απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει στην περίπτωση μιας ήττας.

 

«Θα ήταν χρήσιμο για το SPD οι θητείες των ηγετών του να είναι μακροβιότερες» τόνισε ο ίδιος.

 

Ο Μάρτιν Σουλτς εξελέγη στην ηγεσία του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος με ποσοστό 100% στο συνέδριο του SPD τον Μάρτιο. Λίγο αφού του δόθηκε το χρίσμα στα τέλη Ιανουαρίου, τα ποσοστά των Σοσιαλδημοκρατών κατέγραψαν άνοδο άνω του 10% στις δημοσκοπήσεις, ωστόσο έκτοτε υποχώρησαν στα προηγούμενα επίπεδα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Τα κράτη του Κόλπου προειδοποιούν για την αυξανόμενη απειλή από φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές και δίκτυα έμμεσων συμμάχων

Σε κοινή δήλωση αυτή την εβδομάδα, το Κατάρ, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, η Σαουδική Αραβία και η Ιορδανία καταδίκασαν τις ιρανικές επιθέσεις στο έδαφός τους
THE LIFO TEAM
ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ SOCIAL MEDIA

Διεθνή / Η Αυστρία σχεδιάζει απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 14 ετών

Ο αντικαγκελάριος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί αδρανής τις επιπτώσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα παιδιά, κάνοντας λόγο για εθισμό και προβλήματα υγείας
THE LIFO TEAM