Γερμανία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

Γερμανία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που τους επιτέθηκε με μαχαίρι Facebook Twitter
0

Γερμανοί αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα, μετά από επίθεση εναντίον τους με μαχαίρι, στην πόλη Γκέλσενκιρχεν, στα δυτικά της Γερμανίας.

Ο άνδρας χτύπησε το περιπολικό με ένα αντικείμενο και στη συνέχεια προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς που στέκονταν δίπλα, τόνισε ο εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας.

Ο δράστης, τουρκικής καταγωγής, κρατούσε ένα μαχαίρι πίσω από την πλάτη του και αρνείτο να συνεργαστεί. Παρά τις προειδοποιήσεις των αστυνομικών, συνέχισε να τους απειλεί με το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν θανάσιμα.

Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, η Γερμανία αναθεώρησε το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατικές επιθέσεις, υπό το φόβο πιθανών χτυπημάτων μετά τη δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί, την Παρασκευή στο Ιράκ.

Το νέο αυτό περιστατικό στη Γερμανία έρχεται λίγες ώρες μετά από ένα άλλο συμβάν, στη Γαλλία, όπου αστυνομικοί πυροβόλισαν και τραυμάτισαν άνδρα που επίσης τους απείλησε με μαχαίρι, στην πόλη Μετς.

Σύμφωνα με την τοπική εισαγγελία, ο συγκεκριμένος άνδρας βρισκόταν σε λίστα ανθρώπων που παρακολουθούνται για δεσμούς με τρομοκρατικές ομάδες.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM