Γαλλικές εκλογές: Εύκολη νίκη Μακρόν «βλέπουν» τα γραφεία στοιχημάτων

Γαλλικές εκλογές: Εύκολη νίκη Μακρόν «βλέπουν» τα γραφεία στοιχημάτων Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Πάνω από 90% είναι οι πιθανότητες του Εμανουέλ Μακρόν να επανεκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας, επικρατώντας της Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο, σύμφωνα με τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων. 

Στις δημοσκοπήσεις, το προβάδισμα του Μακρόν ενόψει του δεύτερου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών έχει αυξηθεί σε πάνω από 55% κατά μέσο όρο τις τελευταίες ημέρες, έναντι 45% της ακροδεξιάς αντιπάλου του. 

Τα γραφεία στοιχημάτων William Hill και Paddy Power ανακοίνωσαν ότι ο Μακρόν έχει πιθανότητα 90,9% να επανεκλεγεί. Τα ποσοστά που έδωσαν τα γραφεία Betfair Exchange και Ladbrokes ήταν 92,6% και 94,1% αντίστοιχα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται πάντα στις πιθανότητες που δίνουν οι εταιρείες στοιχημάτων. Για παράδειγμα, το 2016 η Betfair την ημέρα του δημοψηφίσματος για το Brexit έδινε 88,5% υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του «διαζυγίου» με την Ένωση. 

Σήμερα θα γίνει το κρίσιμο debate ανάμεσα στον Εμανουέλ Μακρόν και την Μαρίν Λεπέν και οι δύο υποψήφιοι θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να πείσουν τους αναποφάσιστους, ή να αλλάξουν τη γνώμη των αποφασισμένων. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ