Γαλλία: Τρεις αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν ρέιβ πάρτι 2.000 ατόμων και δέχτηκαν «βροχή» αντικειμένων

Γαλλία: Τρεις αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν ρέιβ πάρτι 2.000 ατόμων και δέχτηκαν «βροχή» αντικειμένων Facebook Twitter
EPA
0

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να διαλύσουν παράνομο πρωτοχρονιάτικο ρέιβ πάρτι στη Γαλλία.

Τρεις Γάλλοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ενώ προσπαθούσαν να διαλύσουν ένα παράνομο πρωτοχρονιάτικο ρέιβ πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν 2.000 άτομα, στη βορειοδυτική περιοχή της Βρετάνης, και το οποίο είχε διοργανωθεί ενώ βρίσκεται σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας για την ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού, μετέδωσε σήμερα το δίκτυο BFMTV.

Το πάρτι φέρεται να είχε οργανωθεί μέσα σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών στην κοινότητα Λιερόν. Οι αξιωματικοί της δύναμης επιβολής του νόμου επιχείρησαν να παρέμβουν, αλλά δέχτηκαν επίθεση με διάφορα αντικείμενα. Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στο πάρτι πυρπόλησαν ένα περιπολικό. Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν κάλεσε τους πολίτες να μην εορτάσουν την πρωτοχρονιά λόγω της πανδημίας.

Η Γαλλία επέβαλε lockdown για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού στις 30 Οκτωβρίου. Στις 15 Δεκεμβρίου, το μέτρο αντικαταστάθηκε από την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 20:00 ως τις 06:00 τοπική ώρα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM