ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Γαλλία: Τρεις αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν ρέιβ πάρτι 2.000 ατόμων και δέχτηκαν «βροχή» αντικειμένων

Γαλλία: Τρεις αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν ρέιβ πάρτι 2.000 ατόμων και δέχτηκαν «βροχή» αντικειμένων Facebook Twitter
EPA
0

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να διαλύσουν παράνομο πρωτοχρονιάτικο ρέιβ πάρτι στη Γαλλία.

Τρεις Γάλλοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ενώ προσπαθούσαν να διαλύσουν ένα παράνομο πρωτοχρονιάτικο ρέιβ πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν 2.000 άτομα, στη βορειοδυτική περιοχή της Βρετάνης, και το οποίο είχε διοργανωθεί ενώ βρίσκεται σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας για την ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού, μετέδωσε σήμερα το δίκτυο BFMTV.

Το πάρτι φέρεται να είχε οργανωθεί μέσα σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών στην κοινότητα Λιερόν. Οι αξιωματικοί της δύναμης επιβολής του νόμου επιχείρησαν να παρέμβουν, αλλά δέχτηκαν επίθεση με διάφορα αντικείμενα. Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στο πάρτι πυρπόλησαν ένα περιπολικό. Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν κάλεσε τους πολίτες να μην εορτάσουν την πρωτοχρονιά λόγω της πανδημίας.

Η Γαλλία επέβαλε lockdown για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού στις 30 Οκτωβρίου. Στις 15 Δεκεμβρίου, το μέτρο αντικαταστάθηκε από την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 20:00 ως τις 06:00 τοπική ώρα.

Διεθνή
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ, ΕΠΣΤΑΙΝ, ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Διεθνή / BBC: Το άγνωστο πρόσωπο που συνέδεε τον Άντριου με τον Τζέφρι Επστάιν

Το πρόσωπο που φέρεται να λειτούργησε για σχεδόν μια δεκαετία ως βασικός σύνδεσμος μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου, της Σάρας Φέργκιουσον και του Τζέφρι Επστάιν, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές σχέσεις που κινούνται στο παρασκήνιο των βασιλικών κύκλων και των διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Διεθνή / Τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή: Πού είναι εγκλωβισμένοι - Μαρτυρίες από Ντουμπάι και Μπαχρέιν

Έκκληση για βοήθεια από τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή, πώς είναι η κατάσταση σε μεγάλες πόλεις - «Ξυπνάμε από τις εκρήξεις, έχουμε μόνο τα ρούχα που φοράμε»
THE LIFO TEAM