Γαλλία: 20 πόνι ποδοπάτησαν παιδιά και γυναίκες σε κέντρο ιππασίας

Γαλλία: 20 πόνι ποδοπάτησαν παιδιά και γυναίκες σε κέντρο ιππασίας Facebook Twitter
0

Ένα ασυνήθιστο ατύχημα σημειώθηκε σε κέντρο ιππασίας κοντά στην πόλη Βιτρέ της δυτικής Γαλλίας. Δεκαπέντε παιδιά και δύο γυναίκες ποδοπατήθηκαν από περίπου 20 πόνι, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το κέντρο ιππασίας όπου σημειώθηκε το ατύχημα είχαν επισκεφθεί παιδιά ηλικίας 9-13 ετών από καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Τρίτης. Τα παιδιά – που είχαν πάει εκδρομή στο κέντρο ιππασίας – μαζί με τις δύο συνοδούς οδηγούσαν τα μικρόσωμα άλογα πίσω στους στάβλους. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα πόνι έκανε μεταβολή και άρχισε να τρέχει και τα υπόλοιπα το ακολούθησαν, ρίχνοντας στο έδαφος τα παιδιά και τις συνοδούς τους.

Ορισμένα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά από τις οπλές των ζώων και δύο από αυτά εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Ρεν.

Με πληροφορίες από AFP και ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Διεθνή / Ελληνοαμερικανός μετεωρολόγος για κακοκαιρία στις ΗΠΑ: «Είχαν χρόνια να ζήσουν κάτι τέτοιο»

Οι αρχές προειδοποιούν ότι το κρύο θα συνεχιστεί καθ’ όλη την εβδομάδα και σε ορισμένες περιοχές των κεντρικών ΗΠΑ τα θερμόμετρα μπορεί να δείξουν ακόμη και -45°C
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διεθνή / Κακοκαιρία σαρώνει τις ΗΠΑ: Χωρίς ρεύμα πάνω από 670.000 σπίτια, χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων

Συνολικά, 17 πολιτείες έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κακοκαιρίας, καθώς το κύμα θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με χιόνι, χαλάζι, παγωμένη βροχή και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
THE LIFO TEAM