Φρέντι Μπελέρης: Δεν του δόθηκε άδεια για την ορκωμοσία του

Φρέντι Μπελέρης: Δεν του δόθηκε άδεια για την ορκωμοσία του Facebook Twitter
0

Η αλβανική δικαιοσύνη απέρριψε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη να του χορηγηθεί άδεια, προκειμένου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χειμάρρας να παραστεί στην ορκωμοσία του. 

Η ορκωμοσία του Φρέντι Μπελέρη είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη. Οι δικηγόροι του κατέθεσαν αίτημα να του χορηγηθεί άδεια, προκειμένου να παραστεί σε αυτή, συνοδεία αστυνομικών. 

Ωστόσο, παρότι η αλβανική νομοθεσία προβλέπει τη χορήγηση ειδικής άδειας σε κρατούμενους, το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη απορρίφθηκε, σύμφωνα με το himara.gr. 

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χειμάρρας παραμένει προφυλακισμένος. Η νομοθεσία της γειτονικής χώρας προβλέπει πως η ορκωμοσία δεν μπορεί να γίνει δίχως την παρουσία του. Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με την  ΕΡΤ, τα καθήκοντά του θα τα αναλάβει αντιδήμαρχος, που θα οριστεί από το δημοτικό συμβούλιο. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM