Εταιρεία χάρισε στους υπαλλήλους της αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης και 10.000 δολάρια

Εταιρεία χάρισε στους υπαλλήλους της αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης και 10.000 δολάρια Facebook Twitter
H διευθύνων σύμβουλος της Spanx, Σάρα Μπλέικλι - Πηγή: Associated Press.
0

Η διευθύνων σύμβουλος και ιδρύτρια της εταιρείας ρούχων Spanx εξέπληξε ευχάριστα το σύνολο των υπαλλήλων της χαρίζοντάς τους δύο αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης για οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο και 10.000 δολάρια μπόνους.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σε ένα πάρτι την περασμένη Πέμπτη με αφορμή τη νέα αποτίμηση της εταιρείας στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάριααφού ο επενδυτικός γίγαντας Blackstone αγόρασε το πλειοψηφικό μερίδιο μετοχών, η CEO, Σάρα Μπλέικλι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τα 21 επιτυχημένα χρόνια της εταιρείας.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μπλέικλι δήλωσε: «Καθώς στέκομαι εδώ σήμερα, σκέφτομαι τι μπορέσαμε να δημιουργήσουμε και τι μπορέσαμε να κάνουμε με το να είμαστε αυθεντικοί και ευγενικοί και να παρέχουμε καταπληκτικά προϊόντα στις γυναίκες σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο -όπως είναι οι επιχειρήσεις- και να ηγούμαστε με γνώμονα τη διαίσθηση και την ευαλωτότητα. Αυτό είναι ένα ορόσημο για τις γυναίκες επιχειρηματίες».

Έπειτα, η ιδρύτρια αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει για κάθε υπάλληλο, δύο αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης για οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο. «Αν πάτε ένα ταξίδι, μπορεί να θέλετε να πάτε κάπου ωραία για δείπνο, ή σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο, και έτσι ο καθένας σας παίρνει 10.000 δολάρια», πρόσθεσε. 

Όταν η Μπλέικλι ίδρυσε τη Spanx το 2000 με μόλις 5.000 δολάρια από τις αποταμιεύσεις της, δεσμεύτηκε ότι η εταιρεία της μια μέρα θα άξιζε 20 εκατομμύρια δολάρια. Τότε ο κόσμος γελούσε με τις εκτιμήσεις της. 

«Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για κάθε μία/έναν από εσάς και θέλω να κάνω μια αφιέρωση στις γυναίκες πριν από μένα και σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο που δεν είχαν αυτή την ευκαιρία» τόνισε η ιδρύτρια σημειώνοντας την ανάγκη για στήριξη των επιχειρήσεων που διοικούνται από γυναίκες.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Διεθνή / Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεταξύ των βραβευθέντων του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων μελών που τιμήθηκαν με το Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του προσφορά και την επιρροή του ως κορυφαίος αθλητής διεθνώς
THE LIFO TEAM
Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ξανανοίγει τη συζήτηση για τα όρια της πολιτισμικής ουδετερότητας

Διεθνή / Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ανοίγει νέο κύκλο αντιδράσεων

Η απόφαση της Venice Biennale να συμπεριλάβει ξανά τη Ρωσία στις εθνικές συμμετοχές του 2026 άνοιξε νέο κύκλο αντιδράσεων από το Κίεβο, από Ευρωπαίους πολιτικούς και από τον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Είναι τιμή μου να τα κρατήσω ανοιχτά για την Κίνα και άλλες χώρες»

Οι ΗΠΑ θα άρουν επίσης όλες τις κυρώσεις που σχετίζονται με το πετρέλαιο σε ορισμένες χώρες, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τις τιμές της ενέργειας εν μέσω της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Τραμπ
THE LIFO TEAM