Εταιρεία χάρισε στους υπαλλήλους της αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης και 10.000 δολάρια

Εταιρεία χάρισε στους υπαλλήλους της αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης και 10.000 δολάρια Facebook Twitter
H διευθύνων σύμβουλος της Spanx, Σάρα Μπλέικλι - Πηγή: Associated Press.
0

Η διευθύνων σύμβουλος και ιδρύτρια της εταιρείας ρούχων Spanx εξέπληξε ευχάριστα το σύνολο των υπαλλήλων της χαρίζοντάς τους δύο αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης για οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο και 10.000 δολάρια μπόνους.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σε ένα πάρτι την περασμένη Πέμπτη με αφορμή τη νέα αποτίμηση της εταιρείας στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάριααφού ο επενδυτικός γίγαντας Blackstone αγόρασε το πλειοψηφικό μερίδιο μετοχών, η CEO, Σάρα Μπλέικλι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τα 21 επιτυχημένα χρόνια της εταιρείας.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μπλέικλι δήλωσε: «Καθώς στέκομαι εδώ σήμερα, σκέφτομαι τι μπορέσαμε να δημιουργήσουμε και τι μπορέσαμε να κάνουμε με το να είμαστε αυθεντικοί και ευγενικοί και να παρέχουμε καταπληκτικά προϊόντα στις γυναίκες σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο -όπως είναι οι επιχειρήσεις- και να ηγούμαστε με γνώμονα τη διαίσθηση και την ευαλωτότητα. Αυτό είναι ένα ορόσημο για τις γυναίκες επιχειρηματίες».

Έπειτα, η ιδρύτρια αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει για κάθε υπάλληλο, δύο αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης για οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο. «Αν πάτε ένα ταξίδι, μπορεί να θέλετε να πάτε κάπου ωραία για δείπνο, ή σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο, και έτσι ο καθένας σας παίρνει 10.000 δολάρια», πρόσθεσε. 

Όταν η Μπλέικλι ίδρυσε τη Spanx το 2000 με μόλις 5.000 δολάρια από τις αποταμιεύσεις της, δεσμεύτηκε ότι η εταιρεία της μια μέρα θα άξιζε 20 εκατομμύρια δολάρια. Τότε ο κόσμος γελούσε με τις εκτιμήσεις της. 

«Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για κάθε μία/έναν από εσάς και θέλω να κάνω μια αφιέρωση στις γυναίκες πριν από μένα και σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο που δεν είχαν αυτή την ευκαιρία» τόνισε η ιδρύτρια σημειώνοντας την ανάγκη για στήριξη των επιχειρήσεων που διοικούνται από γυναίκες.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ