Ερντογάν και Πάπας συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να αλλάξει το καθεστώς της Ιερουσαλήμ

Ερντογάν και Πάπας συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να αλλάξει το καθεστώς της Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πάπας Φραγκίσκος συμφώνησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ότι οποιαδήποτε απόπειρα να αλλάξει το καθεστώς της Ιερουσαλήμ θα πρέπει να αποφευχθεί.


«Δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι η Ιερουσαλήμ είναι ιερή στους Εβραίους, τους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους, ο πρόεδρος Ερντογάν και ο πάπας Φραγκίσκος επισήμαναν ότι οποιαδήποτε απόπειρα να αλλάξει το καθεστώς που ισχύει στην πόλη θα πρέπει να αποφευχθεί» ανέφεραν οι πηγές.


Χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέτρεψε την αμερικανική πολιτική δεκαετιών αναγνωρίζοντας την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τα δύο περιστατικά «τρομερά», αναφερόμενος τόσο στη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ νωρίτερα μέσα στον μήνα, όσο και στου Αλεξ Πρέτι
THE LIFO TEAM