Ερντογάν: Φήμες ότι υπέστη μερική πάρεση προσώπου - «Κοινό κρυολόγημα», λέει βουλευτής του

Ερντογάν: Φήμες ότι υπέστη μερική πάρεση προσώπου - «Κοινό κυολόγημα», λέει βουλευτής του Facebook Twitter
Φωτ.: EPA.
0

Μια αλλαγή σχεδίων για τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει τροφοδοτήσει φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερντογάν δε θα εμφανιστεί σήμερα σε μεγάλη προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Προύσα. Αν και από την τουρκική προεδρία δεν έχει υπάρξει ακόμα ανακοίνωση, ο τοπικός βουλευτής του AKP, Ρεφίκ Οζέν κάνει λόγο για «κοινό κρυολόγημα».

«Η υγεία του προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο», είπε ο Οζέν.

Ωστόσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να έχει υποστεί πάρεση στο αριστερό μέρος του προσώπου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Προύσα είχε ήδη σημαιοστολιστεί για την ομιλία ενώ ένα τεράστιο κονβόι από τα αυτοκίνητα συνοδείας του Τούρκου προέδρου είχε μεταφερθεί με ειδικά φορτηγά εκεί. Τα έξοδα και όλες οι προετοιμασίες λέγεται ότι ανήλθαν σε 2,5 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, δηλαδή περίπου 145.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση για την αναβολή της συγκέντρωσης έγινε από τον επί κεφαλής του γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στην Προύσα, Νταβούτ Γκιουρκάν.

Η σχετική ανάρτηση  ανέφερε πως «η συνάντηση της Προύσας, η οποία θα πραγματοποιείτο με την παρουσία του προέδρου μας και οι τελετές έναρξης λειτουργίας των ιδιωτικών και δημόσιων Ιδρυμάτων μας, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του προέδρου μας».

Με πληροφορίες από Ertnews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ