Ένας επιβάτης της Ryanair, βαρέθηκε να περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποβίβασης από το αεροπλάνο στην Ισπανία και αποφάσισε να βγει από την έξοδο κινδύνου και να ανέβει στο φτερό του αεροπλάνου.

 

Η πτήση του από το Λονδίνο είχε καθυστέρηση μία ώρα στην αναχώρηση και οι επιβάτες κλήθηκαν να παραμείνουν άλλη μισή ώρα μέσα στο αεροσκάφος αφού προσγειώθηκαν στη Μάλαγα.

 

Ο άντρας, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Πολωνό στα 50 του, αποφάσισε να βγει στο φτερό κρατώντας στα χέρια του μια χειραποσκευή και στη συνέχεια προσπάθησε να κατέβει στην πίστα του αεροδρομίου της Μάλαγα.

 

Τελικά τα μέλη του πληρώματος κατάφεραν να τον πείσουν να επιστρέψει στο αεροσκάφος μέχρι να φτάσει στο σημείο η ασφάλεια του αεροδρομίου, που τον συνέλαβε.

 

Βίντεο που τράβηξε άλλος επιβάτης, δείχνει τον άντρα να παίρνει τη χειραποσκευή του και να βγαίνει στο φτερό του αεροπλάνου, ενώ γέλια ακούγονται από την καμπίνα του αεροσκάφους.

 

 

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην πτήση FR8164 από το Στάνστεντ στη Μάλαγα, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς

 

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πάντως, ότι ο Πολωνός έπασχε από άσθμα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, γι' αυτό και προχώρησε σε αυτή την ασυνήθιστη ενέργεια.

 

Πληροφορίες από BBC