ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Ένας πιλότος τράβηξε μια συγκλονιστικά όμορφη φωτογραφία καταιγίδας στα 37.000 πόδια

Ένας πιλότος τράβηξε μια συγκλονιστικά όμορφη φωτογραφία καταιγίδας στα 37.000 πόδια Facebook Twitter
1

 

 

Tραβήχθηκε με ένα iPhone 6 Plus από έναν πιλότο στα 37.000 πόδια πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό και είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο θεαματικές αεροφωτογραφίες καταιγίδας που έχουν δημοσιευθεί ποτέ.

Η καθηλωτική εικόνα ανήκει στον φωτογράφο και πιλότο της LATAM Ecuador Airlines , Santiago Borja, που μοιράστηκε την μικρή ιστορία της στην Washington Post. Το Boeing 767-300 συνάντησε την καταιγίδα  τη νύχτα και ενώ ήταν στο δρόμο προς τη Νότια Αμερική και ο πιλότος κατάφερε να απαθανατίσει την πολύ σπάνια στιγμή με την μηχανή του με΄σα απότ ο πιλοτήριο.

 

 

1

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ, ΕΠΣΤΑΙΝ, ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Διεθνή / BBC: Το άγνωστο πρόσωπο που συνέδεε τον Άντριου με τον Τζέφρι Επστάιν

Το πρόσωπο που φέρεται να λειτούργησε για σχεδόν μια δεκαετία ως βασικός σύνδεσμος μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου, της Σάρας Φέργκιουσον και του Τζέφρι Επστάιν, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές σχέσεις που κινούνται στο παρασκήνιο των βασιλικών κύκλων και των διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Διεθνή / Τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή: Πού είναι εγκλωβισμένοι - Μαρτυρίες από Ντουμπάι και Μπαχρέιν

Έκκληση για βοήθεια από τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή, πώς είναι η κατάσταση σε μεγάλες πόλεις - «Ξυπνάμε από τις εκρήξεις, έχουμε μόνο τα ρούχα που φοράμε»
THE LIFO TEAM