Ένα 5χρονο αγόρι επέζησε για 24 ώρες σε έρημο της Αργεντινής

Ένα 5χρονο αγόρι επέζησε για 24 ώρες σε έρημο της Αργεντινής Facebook Twitter
0

Ένας 5χρονος που χάθηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακής εξόρμησης σε έρημο της Αργεντινής βρέθηκε σώος και αβλαβής έπειτα από 24 ώρες.

Οι αρχές της επαρχίας Σαν Χουάν και χίλιοι εθελοντές μετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Το παιδί νοσηλεύτηκε με ελαφρά αφυδάτωση.

«Η μαμά μου με κυνηγούσε και άρχισα να τρέχω. Στην αρχή την άκουγα αλλά μετά χάθηκα», είπε ο 5χρονος Μπέντζαμιν Σάντσεθ στην εφημερίδα El Clarín. 

Ένα 5χρονο αγόρι επέζησε για 24 ώρες σε έρημο της Αργεντινής Facebook Twitter

Ένας πρώην οδηγός μηχανής στο Ράλι Ντακάρ βρήκε το μικρό αγόρι σε απόσταση 21 χιλιομέτρων από εκεί όπου είχε θεαθεί τελευταία φορά.

«Κρύωνα, δεν κοιμήθηκα καλά πάνω σε ένα βράχο», διηγήθηκε το αγοράκι στην εφημερίδα Clarin όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες Τρίτη, προσθέτοντας ότι ήπιε νερό από ένα ρυάκι και έφαγε χορτάρι.

«Πέρασε 24 ώρες στη φύση, δεν είναι και λίγο», δήλωσε ο μοτοσικλετιστής που τον βρήκε, ο Αλμπέρτο Οντιβέρος, υπογραμμίζοντας ότι στην περιοχή αυτή υπάρχουν πούμα.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM