Ελβετία: Έξάχρονο κοριτσάκι βρέθηκε αναίσθητο σε δάσος - Πέθανε μετά την μεταφορά του σε νοσοκομείο

Ελβετία: Ένα εξάχρονο κοριτσάκι βρέθηκε αναίσθητο σε δάσος - Πέθανε μετά την μεταφορά του σε νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτ: Cantonal Police Valais
0

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι, που είχε βρεθεί χθες χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα δάσος στην Ελβετία, αφού είχε εξαφανιστεί υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες ενώ έπαιζε σε ένα οικογενειακό πάρτι, πέθανε σήμερα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Το εξάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο CHUV (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Βω) στη Λωζάνη με ελικόπτερο, και δυστυχώς πέθανε» σήμερα πρωινές ώρες, ανέφερε η αστυνομία του καντονιού του Βαλαί.

Η αστυνομία ενημερώθηκε χθες Κυριακή στις 5:54 το απόγευμα για την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού που βρισκόταν σε ένα οικογενειακό πάρτι στην περιοχή Ραβουάρ. Το κορίτσι έπαιζε στο πάρτι και δεν εθεάθη από τις 5 το απόγευμα και μετά. Η αστυνομία του καντονιού, σε συνεργασία με πολυάριθμες υπηρεσίες και μονάδες βοήθειας, την αεροπορία και περισσότερους από 200 εθελοντές, ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση έρευνας.

Το βράδυ της Κυριακής, στις 21:20, η έρευνα επεκτάθηκε στο δάσος, που βρίσκεται όχι μακριά από το μέρος όπου έγινε το πάρτι, και εκεί εντοπίστηκε το κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του. Η εισαγγελία του καντονιού έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Οι αρχές δεν δίνουν πρόσθετες πληροφορίες αυτή τη στιγμή.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Η Ρωσία κλιμακώνει τις πιέσεις στην Αρμενία ενόψει εκλογών: Απαγορεύει την εισαγωγή οπωροκηπευτικών

Η Μόσχα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις θερμές σχέσεις που αναπτύσσει το Γερεβάν με τη Δύση υπό τον πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν, ο οποίος διεκδικεί τρίτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM