Εκπρόσωπος Χαφτάρ: «Μαριονέτα» ο Σάρατζ -Έτοιμοι για οποιαδήποτε επίθεση κοντά στη Σύρτη

Εκπρόσωπος Χαφτάρ: «Μαριονέτα» ο Σάρατζ -Έτοιμοι για οποιαδήποτε επίθεση κοντά στη Σύρτη Facebook Twitter
0

Την ετοιμότητα του Εθνικού Λιβυκού Στρατού (LNA) να αποτρέψει οποιαδήποτε επίθεση κοντά στη Σύρτη επεσήμανε ο εκπρόσωπος του (LNA) στρατηγός Αχμάντ Αλ Μισμάρι.

Η δήλωση ήρθε λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις εξελίξεις στη πόλεμο χώρα.

Ο Μισμάρι είπε ότι η πραγματική μάχη που διεξάγεται στη Λιβύη είναι μεταξύ του λαού και των «Τούρκων κατακτητών» ενώ για την κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNA) υπό τον Σάρατζ υποστήριξε ότι «είναι μόνο μια μαριονέτα».

Ο ίδιος ανέφερε ότι η Άγκυρα προετοιμάζει νέα επίθεση με τους συμμάχους της κατά των δυνάμεων του LNA, καθώς επιδιώκει να επεκτείνει τον έλεγχό της σε όλη τη δυτική Λιβύη και εξοπλίζοντας μαχητές θέλει να φτάσει στα νοτιοδυτικά.

Εξήγησε ότι βασικός στόχος της Τουρκίας είναι να φτάσει στην περιοχή Petroleum Crescent προκειμένου να ελέγξει την πιο ζωτικής σημασίας πλουτοπαραγωγική πηγή της Λιβύης.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM