Εγκατέλειψαν πιτ μπουλ σε καταφύγιο επειδή ήταν «πολύ καλό» και δεν γάβγιζε

Εγκατέλειψαν πιτ μπουλ σε καταφύγιο επειδή ήταν «πολύ καλό» και δεν γάβγιζε Facebook Twitter
0

Σε καταφύγιο ζώων αποφάσισαν να παραδώσουν οι ιδιοκτήτες του ένα πιτ μπουλ επειδή ήταν «πολύ καλό» και δεν γάβγιζε, κάτι που τους απογοήτευσε καθώς ήθελαν «σκύλο-φύλακα».

Την Ρούμπι, όπως ονομάζεται το θηλυκό πιτ μπουλ, άφησαν πρόσφατα στο Orange County Animal Services του Ορλάντο της Φλόριντα οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της, επειδή ήταν «πολύ καλή». 

Ο λόγος που αποφάσισαν να την εγκαταλείψουν ήταν επειδή προς απογοήτευσή τους διαπίστωσαν πως η Ρούμπι «δεν ήταν σκύλος-φύλακας», ήταν «πολύ καλή» και «δεν γάβγιζε».

Εγκατέλειψαν πιτ μπουλ σε καταφύγιο επειδή ήταν «πολύ καλό» και δεν γάβγιζε Facebook Twitter

Το καταφύγιο στην σχετική αγγελία για την υιοθεσία της πρόσθεσε πως η Ρούμπι, που είναι περίπου ενός έτους, είναι επίσης πολύ τρυφερή και ήσυχη, ενώ γνωρίζει βασικές εντολές. 

Η ιστορία της Ρούμπι κέντρισε το ενδιαφέρον μιας γυναίκας που επισκέφτηκε το καταφύγιο και αποφάσισε να την δημοσιεύσει στο Facebook. Το ποστ της κοινοποιήθηκε περισσότερες από 2.000 φορές μέσα σε λίγες ημέρες και τελικά η Ρούμπι βρήκε νέο σπίτι, καθώς μια οικογένεια αποφάσισε να την υιοθετήσει. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μακρόν διοργανώνει διεθνή διάσκεψη για την Ουκρανία με τη συμμετοχή 17 αρχηγών κρατών

Διεθνή / Ο Μακρόν διοργανώνει διεθνή διάσκεψη για την Ουκρανία με τη συμμετοχή 17 αρχηγών κρατών

Μήνυμα συσπείρωσης απέναντι στη Ρωσία στέλνει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν με την διοργάνωση διεθνούς διάσκεψης στο Παρίσι για την Ουκρανία - Συμμετέχουν 17 κράτη της ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Σουηδία
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ