Μια Ινδή μαζεύει ρύζι μπασμάτι σε ορυζώνα στο χωριό Suchetgarh που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν, πολύ κοντά στο Jammu, τη χειμερινή πρωτεύουσα του Κασμίρ. Η περιοχή είναι γνωστή για την παραγωγή του ρυζιού μπασμάτι, του οποίου το άρωμά του σχετίζεται με τα ιδιαίτερα συστατικά του υπεδάφους των περιοχών όπου καλλιεργείται. Το Κασμίρ έχει κηρυχθεί ως Ζώνη Εξαγωγών Γεωργικών Προϊόντων και εξάγει κυρίως ρύζι, μήλα και καρύδια.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Ο καφές που συνδέεται περισσότερο με τη χοληστερίνη, σύμφωνα με έρευνα
Αναστάσιος Γκαρίπης: Ο αθλητής που έσωσε τουρίστες βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Ουγγαρίας
Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη
Κινδυνεύει η ελληνική γλώσσα; - Η απάντηση του Γιώργου Μπαμπινιώτη
Ζοχράν Μαμντάνι: Ο κύκλος του στην επόμενη ημέρα της Νέας Υόρκης - Ποιοι αναλαμβάνουν πόστα
σχόλια