Μια Ινδή μαζεύει ρύζι μπασμάτι σε ορυζώνα στο χωριό Suchetgarh που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν, πολύ κοντά στο Jammu, τη χειμερινή πρωτεύουσα του Κασμίρ. Η περιοχή είναι γνωστή για την παραγωγή του ρυζιού μπασμάτι, του οποίου το άρωμά του σχετίζεται με τα ιδιαίτερα συστατικά του υπεδάφους των περιοχών όπου καλλιεργείται. Το Κασμίρ έχει κηρυχθεί ως Ζώνη Εξαγωγών Γεωργικών Προϊόντων και εξάγει κυρίως ρύζι, μήλα και καρύδια.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Συναγερμός για καιρικό φαινόμενο «Hot-Dry-Windy» έως την Τετάρτη – Στους 41°C αύριο η θερμοκρασία

Νέες ταυτότητες: Πόσο κοστίζει η έκδοση στον κάθε πολίτη - Πότε λήγει η προθεσμία

Περσείδες 2025: Πότε κορυφώνεται η θεαματική βροχή μετεωριτών – Οι συμβουλές για καλύτερη παρατήρηση

Οι γεύσεις παγωτού με τις λιγότερες θερμίδες – Τι να επιλέξετε αν προσέχετε τη διατροφή σας

Ο Κρις Χέμσγουορθ εξηγεί πώς η διάγνωση υψηλού κινδύνου Αλτσχάιμερ τον έκανε να αναθεωρήσει

σχόλια