Μια Ινδή μαζεύει ρύζι μπασμάτι σε ορυζώνα στο χωριό Suchetgarh που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν, πολύ κοντά στο Jammu, τη χειμερινή πρωτεύουσα του Κασμίρ. Η περιοχή είναι γνωστή για την παραγωγή του ρυζιού μπασμάτι, του οποίου το άρωμά του σχετίζεται με τα ιδιαίτερα συστατικά του υπεδάφους των περιοχών όπου καλλιεργείται. Το Κασμίρ έχει κηρυχθεί ως Ζώνη Εξαγωγών Γεωργικών Προϊόντων και εξάγει κυρίως ρύζι, μήλα και καρύδια.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Πώς είναι ο εγγονός της «Ζουμπουλίας» σήμερα - Εμφανίστηκε στο reunion
Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Αναφορές για Ελληνίδα αεροσυνοδό ανάμεσα στους νεκρούς
Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα και πότε ανοίγουν ξανά
Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»
Παρά Πέντε: Το παράπονο του «πρωθυπουργού» της σειράς Άρη Παυρινού και η απάντηση Καπουτζίδη
σχόλια