Έβαζε Viagra στον καφέ συναδέλφων της- Την εντόπισαν και τη βιντεοσκόπησαν

Έβαζε Viagra μέσα στον καφέ συναδέλφων της Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα ανακάτεψε αλεσμένα χάπια Viagra σε στιγμιαίο καφέ σε μια προσπάθεια να δηλητηριάσει τους συναδέλφους της, σύμφωνα με δικαστήριο.

Η 62χρονη Karen Beale εργαζόταν ως καθαρίστρια στο Envirograf, ένα εργοστάσιο που κατασκευάζει προϊόντα πυροπροστασίας στο Ντόβερ, όταν βιντεοσκοπήθηκε να βάζει σε ένα βάζο με στιγμιαίο καφέ αλεσμένα χάπια Viagra, όπως είπαν στο δικαστήριο του Canterbury στην αρχή της δίκης της.

Η κάμερα είχε στηθεί μετά από παράπονα για τον καφέ που έφτιαχνε, όπως ακούστηκε μέσα στη δικαστική αίθουσα. Οι μάρτυρες έκαναν παράπονα για περίεργη γεύση, μπλε και άσπρες κηλίδες και έναν περίεργο πολτό.

Στο βίντεο, η Beale φαινόταν να φοράει γάντια από λάτεξ και να κουνάει το βάζο του καφέ. Αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία, οι αρχές βρήκαν δύο βάζα καφέ που περιείχαν σιλδεναφίλη, μια ουσία για τη στυτική δυσλειτουργία που πωλείται με την επωνυμία Viagra, και ένα φάρμακο για την υψηλή χοληστερόλη. Τα βάζα βρήκαν δύο από τις συναδέλφους της Beale: η Katrina Gravenor, λογίστρια της εταιρείας και η γραμματέας της εταιρείας, Jean Smith.

Η Beale, η οποία εργαζόταν στην εταιρεία επτά χρόνια, αρνείται τις δύο κατηγορίες για απόπειρα χορήγησης δηλητηρίου ή άλλης επιβλαβούς ουσίας με σκοπό να τραυματίσει, να θίξει ή να ενοχλήσει μεταξύ Ιουλίου 2017 και Σεπτεμβρίου 2018. Πρόσθεσε ότι ήταν θύμα κακόβουλων καταγγελιών και ότι είχε επιθεωρήσει τον καφέ στα κρυφά πλάνα. Αναφέρθηκε επίσης στο δικαστήριο ότι στο παρελθόν εργαζόταν στην εταιρεία ο σύζυγός και η κόρη της.

Καμία από τις χημικές ουσίες που βρέθηκαν δεν ήταν τοξική αλλά σύμφωνα με τοι δικαστήριο ότι η Beale εξακολουθούσε να είχε σκοπό να βλάψει τους συναδέλφους της. «Σκοπός της ήταν να έχει το Viagra κάποια επίδραση σε αυτές τις δύο γυναίκες βάζοντάς το στον καφέ τους. Γι' αυτό η εισαγγελία λέει ότι προσπαθούσε να τις δηλητηριάσει» αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Οι ένορκοι άκουσαν ότι η Gravenor τοποθέτησε τη μυστική κάμερα αφού υποψιάστηκε στη συνάδελφό της μετά από μία περίεργη γεύση που είχε ο καφές.

Η Beale είπε στο δικαστήριο ότι της ζήτησε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Paul Ackerman-Mond να παρακολουθεί το βάζο του καφέ. Όταν οι αρχές αμφισβήτησαν τα λεγόμενά τους τα οποία και δεν είχε πει στην αστυνομία όταν συνελήφθη, η Beale είπε στο δικαστήριο ότι φοβόταν αντίποινα από τον γενικό διευθυντή, όταν θα επέστρεφε στη δουλειά.

Με πληροφορίες του Guardian

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΠΑ

Διεθνή / «Ανθίζουν» τα μπαρ και τα εστιατόρια που απαγορεύουν τα κινητά - «Αποσύνδεση για πλήρη σύνδεση»

Στις ΗΠΑ αναδύεται μια νέα τάση: μπαρ και εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα, όπου οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τις συσκευές τους και να ζήσουν μια εμπειρία πλήρους αποσύνδεσης, επικεντρωμένοι στην παρέα, το φαγητό και τη στιγμή
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν προειδοποιεί για «καταστροφικά» αντίποινα μετά τις άνευ προηγουμένου απειλές του Τραμπ

Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κλιμακώνεται επικίνδυνα, μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τις προειδοποιήσεις της Τεχεράνης για «καταστροφικά» αντίποινα
THE LIFO TEAM