Disney World: Συνελήφθη επειδή αρνήθηκε τη θερμομέτρηση - «Ξόδεψα 15.000 δολ. για να έρθω εδώ»

Man Arrested at Disney World for Refusing Temperature Check Says 'I Spent $15,000 to Come Here' Facebook Twitter
EPA
0

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα συνελήφθη στο Walt Disney World, στη Φλόριντα, καθώς αρνήθηκε να θερμομετρηθεί, σύμφωνα με νέο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο επισκέπτης, Κέλι Σιλς, 47 ετών, συνελήφθη στις 13 Φεβρουαρίου καθώς παρέκαμψε τη θερμομέτρηση και αρνήθηκε να επιστρέψει στην ουρά. Σύμφωνα με αναφορά του σερίφη της κομητείας Όραντζ ο Σιλς, ήταν έξω από εστιατόριο του Walt Disney World και διαφωνούσε με τον διευθυντή ασφαλείας κουνώντας τα χέρια του. Όταν του είπαν πως πρέπει να φύγει αρνήθηκε και συνέχισε να διαφωνεί. Τότε συνελήφθη.

Στο υλικό ακούγεται ο Σιλς να λέει: «Ξόδεψα 15.000 δολάρια για να έρθω εδώ». Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Orlando Sentinel ο Σιλς είχε αλλάξει γνώμη και είπε στο πως σκόπευε να θερμομετρηθεί λίγο πριν συλληφθεί. «Θα γίνει αυτό στη φυλακή, κύριε», ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει στον Σιλς. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο γραφείο του σερίφη της κομητείας, εντός του Disney Springs, όπου και δήλωσε αθώος.

Το Disney World, άνοιξε τον Ιούλιο μετά από τετράμηνο κλείσιμο λόγω της πανδημίας. Οι μάσκα και οι θερμομετρήσεις επισκεπτών είναι απαραίτητες. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Disney World περιστατικά όπως αυτό είναι σπάνια και η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών συμμορφώνεται με τα μέτρα.

Με πληροφορίες από Orlando Sentinel/People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Διεθνή / «Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο Τραμπ είχε την Πέμπτη «πολύ καλή και παραγωγική» τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι, και ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευελπιστεί πως η Ουκρανία και η Ρωσία θα συμφωνήσουν την επόμενη εβδομάδα στην προτεινόμενη 30ήμερη εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Διεθνή / Ινδία - Πακιστάν: Κλιμακώνεται η ένταση με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Μετά τα ινδικά πλήγματα ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας επικαλούμενος πηγές ασφαλείας ανέφερε πως το Πακιστάν «εξαπέλυσε αντίποινα κατά της ινδικής επιθετικότητας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ Ισραήλ Παλαιστίνιοι

Διεθνή / Έκκληση από τη βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ προς το Ισραήλ «να αφήσει να ζήσουν οι Παλαιστίνιοι»

Σε κείμενό της, καταδίκασε την πολιτική ενός «εγκληματία», όπως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος τιμωρεί «έναν ανείπωτο αριθμό αθώων» στη Γάζα
LIFO NEWSROOM