Δημοσιογράφος της Washington Post υποσχέθηκε να φάει την εφημερίδα αν έμενε ο Τραμπ μοναδικός υποψήφιος

Δημοσιογράφος της Washington Post υποσχέθηκε να φάει την εφημερίδα αν έμενε ο Τραμπ μοναδικός υποψήφιος Facebook Twitter
Μεταξύ των προσώπων που δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους από την αρχή, ο 49χρονος Dana Milbank είχε δώσει στον άρθρο γνώμης που είχε γράψει στις 2 Οκτωβρίου τον τίτλο: «Ο Τραμπ θα χάσει, ειδάλλως εγώ θα φάω αυτό το φύλλο της εφημερίδας».
0

O Dana Milbank, πολιτικός αρθρογράφος στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post είχε υποσχεθεί όταν άρχιζε η εκστρατεία για τις προκριματικές εκλογές στις ΗΠΑ πως εάν ο Ντόναλντ Τραμπ αναδειχθεί ως ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, θα φάει την εφημερίδα του. Την υπόσχεση αυτή διαβεβαιώνει σήμερα ότι θα τηρήσει.

Δημοσιογράφος της Washington Post υποσχέθηκε να φάει την εφημερίδα αν έμενε ο Τραμπ μοναδικός υποψήφιος Facebook Twitter


Ο μεγιστάνας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία τον Ιούνιο, όταν κανείς δεν θεωρούσε ότι πρόκειται για έναν σοβαρό υποψήφιο σε σχέση με τους υπόλοιπους 16 διεκδικητές του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων.Ωστόσο ο δισεκατομμυριούχος σήμερα είναι ο τελευταίος που απέμεινε στην κούρσα του συντηρητικού κόμματος κι απομένει να επιβεβαιωθεί από το συνέδριο του κόμματος ότι θα είναι πράγματι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Μετά τη νίκη του επιχειρηματία στην Ιντιάνα την Τρίτη και την απόσυρση του τελευταίου αντιπάλου που τον απειλούσε σοβαρά, του Τεντ Κρουζ, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δημοσιογράφου και ο λογαριασμός του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter δεν άργησαν να γεμίσουν ασφυκτικά από τα σχόλια αναγνωστών που του υπενθύμιζαν την παράτολμη του υπόσχεση.


«Πολλοί λένε ότι θα επρόκειτο για απάτη εάν δεν έτρωγα την εφημερίδα ωμή» εξήγησε με μια γερή δόση χιούμορ ο δημοσιογράφος σε ένα νέο του άρθρο που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Δημοσιογράφος της Washington Post υποσχέθηκε να φάει την εφημερίδα αν έμενε ο Τραμπ μοναδικός υποψήφιος Facebook Twitter


Όμως πολλοί αναγνώστες του πρότειναν συνταγές που θα τον βοηθήσουν να «καταπιεί το πικρό χάπι» ευκολότερα. Οι προτάσεις ποικίλλουν: από το να «αναμείξει την εφημερίδα με ένα σμούθι, να προσθέσει σάλτσα μπεαρνέζ» ή ακόμα «να το τυλίξει με μπέικον ή να το καλύψει με τυρί παρμεζάνα». Μία αναγνώστρια «η Λίντα Γκάρσο μου έστειλε μία συνταγή, στα γαλλικά, για την  Παρασκευή ενός φιλέτου ψαριού τυλιγμένου σε φύλλο εφημερίδας, όμως μία από τις οδηγίες, το να "ξετυλίξετε το χαρτί", είναι η αιτία αποκλεισμού αυτού του πιάτου» σημείωσε ο Milbank.


Τελικά, αφού οι αναγνώστες ψηφίσουν τη συνταγή που προτιμούν, ένας σεφ από την Ουάσιγκτον θα παρασκευάσει την 12η Μαΐου πολλά πιάτα με βάση την εφημερίδα. Ο κριτικός γαστρονομίας της Post Tom Setsiema θα τα δοκιμάσει και θα πει τη γνώμη του «κι εγώ θα τα φάω όλα, σε μια δοκιμή που θα αναμεταδοθεί απευθείας στον λογαριασμό στο Facebook της Washington Post» εξήγησε ο δημοσιογράφος.


«Αυτά τα πιάτα με φύλλο εφημερίδας θα είναι νόστιμα. Αλλά έξι μήνες ακόμη με τον Τραμπ; Θα χρειαστώ χωνευτικό ποτό για να μπορέσω να το αντέξω» κατέληξε ο αρθρογράφος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκθεση-καμπανάκι: Αυξάνονται οι θάνατοι εφήβων και νέων από αυτοκτονίες, ουσίες και ασθένειες

Διεθνή / Έκθεση-καμπανάκι: Αυξάνονται οι θάνατοι εφήβων και νέων από αυτοκτονίες, ουσίες και ασθένειες

Η έρευνα, που βασίστηκε σε πάνω από 300.000 πηγές δεδομένων, καταγράφει ανησυχητικές τάσεις: οι θάνατοι νέων αυξάνονται, ενώ οι χρόνιες παθήσεις και τα ψυχικά νοσήματα επιδεινώνονται
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τις ΗΠΑ για αντίποινα σχετικά με την απειλή του Τραμπ για δασμούς 100%

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τις ΗΠΑ για αντίποινα μετά την απειλή του Τραμπ για δασμούς 100%

«Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες επιμείνουν στον λάθος δρόμο, η Κίνα θα λάβει αποφασιστικά μέτρα για να προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά της», δήλωσε εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Ιαν Γουότκινς: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του παιδεραστή πρώην τραγουδιστή των Lostrpophets στη φυλακή

Διεθνή / Ίαν Γουότκινς: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του παιδεραστή πρώην τραγουδιστή των Lostrpophets στη φυλακή

Ο 48χρονος, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή σε βρετανική φυλακή για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος παιδιών, εντοπίστηκε με σοβαρά τραύματα και υπέκυψε επί τόπου
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Νότια Καρολίνα - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και 20 τραυματίες

Διεθνή / ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Νότια Καρολίνα - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και 20 τραυματίες

«Πολλοί τραυματίες και αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν προς κοντινές επιχειρήσεις και ιδιοκτησίες για να βρουν καταφύγιο από τους πυροβολισμούς», ανέφερε το Γραφείο του Σερίφη
LIFO NEWSROOM
Οι Ευρωπαίοι ακροδεξιοί μιμούνται τον Τραμπ στην «εκστρατεία κατά της Antifa»

Διεθνή / Οι Ευρωπαίοι ακροδεξιοί μιμούνται τον Τραμπ στην «εκστρατεία κατά της Antifa»

Ο Αμερικανός πρόεδρος προσφέρει νομιμότητα, αφήγημα και συνοχή στη νέα ευρωπαϊκή δεξιά, ενώ γύρω του έχει ήδη στηθεί ένα δίκτυο χρηματοδοτών και δεξαμενών σκέψης που συνθέτουν μια «Maga internationale»
LIFO NEWSROOM
Στρατηγική συνεργασία ΗΠΑ-Φινλανδίας στην Αρκτική: Κατασκευάζονται 11 νέα παγοθραυστικά

Διεθνή / Στρατηγική συνεργασία ΗΠΑ-Φινλανδίας στην Αρκτική: Κατασκευάζονται 11 νέα παγοθραυστικά

Οι ΗΠΑ και η Φινλανδία ανακοίνωσαν κοινό σχέδιο για την κατασκευή 11 παγοθραυστικών, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και των συμφερόντων στην Αρκτική, σε μια περίοδο γεωπολιτικής έντασης
LIFO NEWSROOM