Διάσημος YouTuber άνοιξε εστιατόριο που «πληρώνει τους πελάτες με μετρητά & iPad» για να φάνε μπέργκερ

Διάσημος YouTuber άνοιξε εστιατόριο που «πληρώνει τους πελάτες με μετρητά & iPad» για να φάνε μπέργκερ Facebook Twitter
0

Ο πασίγνωστος Youtuber Mr.Beast άνοιξε ένα εστιατόριο fast food στη Βόρεια Καρολίνα που, όπως λέει, όχι απλώς προσφέρει δωρεάν φαγητό, αλλά πληρώνει και τους πελάτες αφειδώς για να φάνε τα μπέργκερ του. 

Εν μέσω πανδημίας, ο κατά κόσμον Jimmy Donaldson, άνοιξε ένα drive through μπεργκεράδικο και, στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται να προσθέτει μέσα σε κάθε σακούλα με μπέργκερ εκατοντάδες δολάρια και, σε ορισμένες περιπτώσεις, έξτρα «δώρα» όπως ολοκαίνουργια Airpods και iPads της Apple. 

Διάσημος YouTuber άνοιξε εστιατόριο που «πληρώνει τους πελάτες με μετρητά & iPad» για να φάνε μπέργκερ Facebook Twitter

Με 48 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του, ο MrBeast συνηθίζει στις παραγωγές του στο Youtube να «μοιράζει αφειδώς χρήματα» σε φανς του αν και αρκετοί εξακολουθούν βα αμφιβάλλουν για το κατά πόσο όσοι κερδίζουν φεύγουν όντως με αυτά τα ποσά.  

Στα εναέρια πλάνα που ακολουθούν, τα αυτοκίνητα έξω από το πρώτο MrBeast Burger σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος. Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, το «κομφούζιο» προκάλεσε προβλήματα σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων και MrBeast Burger έκλεισε νωρίτερα. 

Ο Mr. Beast «ευαγγελίζεται» τώρα πως θα εξυπηρετεί μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών περισσότερες από 300 περιοχές στις ΗΠΑ. Δείτε το βίντεο που μέσα σε εφτά ημέρες έχει συγκεντρώσει σχεδόν 30 εκατομμύρια προβολές. 

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ