Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι, κατέβασε πορνό στον υπολογιστή και αυτοϊκανοποιήθηκε

Burglar Pleads Guilty After Downloading Porn During Break-in, Leaving Semen on Laptop Facebook Twitter
Pixabay - Φωτογραφία Αρχείου
0

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ένας νεαρός άνδρας για τη διάρρηξη μίας κατοικίας τριών φοιτητριών στην πόλη Όραντζ στην Καλιφόρνια.

Ο άνδρας, 22 ετών, κατά τη διάρρηξη έφαγε σνακ και χρησιμοποίησε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μίας εκ των τριών φοιτητριών για να κατεβάσει πορνό. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το NBC Los Angeles, ο άνδρας προχώρησε σε πράξη σεξουαλικού περιεχόμενου. Την περασμένη Δευτέρα στο δικαστήριο, o Τζόναθαν Χοσέ Ρουίζ, παραδέχθηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών και οκτώ μηνών. Ωστόσο, μετά από ένσταση, η ποινή περιορίστηκε σε 511 ημέρες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Μετά τη σύλληψή του το 2018, η αστυνομία είχε γνωστοποιήσει πως ο Ρουίζ είχε εισβάλει στο σπίτι των γυναικών στις 4 Οκτωβρίου, περιεργάστηκε τα εσώρουχά τους και στη συνέχεια εκσπερμάτισε στον υπολογιστή αφού πρώτα κατέβασε πορνογραφικό υλικό από το διαδίκτυο. Παράλληλα, σύμφωνα με τον Φιλ ΜακΜάλιν, διοικητή του αστυνομικού τμήματος της κομητείας, «κέρασε τον εαυτό του γάλα και κουλουράκια».

Η ταυτοποίηση του άνδρα έγινε με την εργαστηριακή εξέταση των στοιχείων. Όταν συνελήφθη βρέθηκαν στην κατοχή του εσώρουχα των θυμάτων. Σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία το DNA του άνδρα είχε καταχωρηθεί στο σύστημα μετά από βανδαλισμούς που είχε προκαλέσει σε σχολείο της περιοχής το 2017 κάνοντας γκράφιτι στις τουαλέτες. Και τότε είχε παραδεχθεί την ενοχή του και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 30 ημερών και 200 ώρες κοινωνικής εργασίας – συγκεκριμένα αφαίρεση γκράφιτι.

Με πληροφορίες από NBC Los Angeles

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Γκράφιτι, εμπρησμοί και νεκροί: Οι αντισημιτικές επιθέσεις στην Αυστραλία πριν από εκείνες σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη

Οι επιθέσεις αυτές παρατηρούνται ιδιαιτέρως από την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα τον Οκτώβριο του 2023, μετά την επίθεση της Χαμάς
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο: «Εξουδετερώθηκε στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης», λέει το Ισραήλ

Πρόκειται για τον Χουσέιν Μαχμούντ Μαρσάντ αλ-Τζαουάρι, τον οποίο το Ισραήλ εμφανίζει ως βασικό παράγοντα της «Μονάδας 840» της ιρανικής Δύναμης Κουντς
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Να έρθει στις ΗΠΑ για εξηγήσεις», λέει θύμα του Έπσταϊν

Η Μαρίνα Λασέρντα, που κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν όταν ήταν ανήλικη, ανέφερε ότι ο Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον των αμερικανικών αρχών και να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση
THE LIFO TEAM