Δεν σχολιάζει τη διαρροή των Wikileaks το Βερολίνο

Δεν σχολιάζει τη διαρροή των Wikileaks το Βερολίνο Facebook Twitter
0

Σε μία πρώτη και ίσως ενδεικτική αντίδραση για τη συνέχεια, η εκπρόσωπος της Άγκελα Μέρκελ αρνήθηκε να σχολιάσει τη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν - Βελκουλέσκου στον ιστότοπο «Wikileaks».

Όπως εκτιμούν οι«Financial Times» και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Peter Spiegel, η γερμανική κυβέρνηση θα προσπαθήσει να υποβαθμίσει το περιεχόμενο της διαρροής για να αποφύγει να πυροδοτήσει πολιτικές εντάσεις γύρω από το ελληνικό πακέτο διάσωσης, αλλά και συνολικά τη συζήτηση γύρω από την ελάφρυνση του χρέους που απαιτεί το ΔΝΤ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Διεθνή / Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι η Πολωνία δεν υποχρεώνεται να αλλάξει τη νομοθεσία της, αλλά οφείλει να αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους γάμους όταν έχουν συναφθεί εντός της ΕΕ
LIFO NEWSROOM