Δεκαέξι συλλήψεις για «διασυνδέσεις με τρομοκράτες» στην Τουρκία

Δεκαέξι συλλήψεις για «διασυνδέσεις με τρομοκράτες» στην Τουρκία Facebook Twitter
EPA
0

Οι τουρκικές αρχές έθεσαν υπό κράτηση 16 ανθρώπους στη νοτιανατολική Τουρκία, για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Πηγή των κρατικών υπηρεσιών ασφαλείας αναφέρει ότι τρεις εκ των συλληφθέντων είναι Γάλλοι υπήκοοι αλλά το γραφείο του κυβερνήτη δεν υπεισήλθε επισήμως σε λεπτομέρειες σχετικά με την υπηκοότητα των συλληφθέντων.

Τα άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των χθεσινών επιχειρήσεων σε βάρος «στελεχών και συνεργατών» του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) στην επαρχία Σιρνάκ.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, τον Ιούλιο του 2016, οι τουρκικές αρχές έχουν συλλάβει περισσότερους από 160.000 ανθρώπους με κατηγορίες τρομοκρατίας ή διασύνδεσης με το δίκτυο γκιουλενιστών. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Τραμπ λέει στο Κογκρέσο ότι ο πόλεμος στο Ιράν «έχει τερματιστεί»

Η επιστολή προς τους Αμερικανούς νομοθέτες επιχειρεί να δικαιολογήσει γιατί ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ζητά έγκριση για τον πόλεμο από το Κογκρέσο, παρότι η σύγκρουση έχει φτάσει το όριο των 60 ημερών
THE LIFO TEAM
RSF ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΟΥΔΑΝ

Διεθνή / Σουδάν: Έρευνα συνδέει ηγέτες της RSF με ακίνητα αξίας 20,7 εκατ. ευρώ στο Ντουμπάι

Η έκθεση αναφέρει ότι το Ντουμπάι λειτουργεί ως ασφαλές καταφύγιο για περιουσιακά στοιχεία που συνδέονται με την RSF, ενώ η οργάνωση κατηγορείται για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου
THE LIFO TEAM