Brexit: O Τζόνσον επιμένει στην πάση θυσία αποχώρηση στις 31 Οκτωβρίου

Brexit: O Τζόνσον επιμένει στην πάση θυσία αποχώρηση στις 31 Οκτωβρίου Facebook Twitter
0

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εξακολουθεί να είναι αποφασισμένος για Brexit στις 31 Οκτωβρίου πάση θυσία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ντόμινικ Ράαμπ.

Ο Τζόνσον, ο οποίος έχασε την πλειοψηφία του στο κοινοβούλιο και είδε να αποκλείεται η προσπάθειά του για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, θα εμμείνει στις θέσεις του όσον αφορά το Brexit, τόνισε ο Ράαμπ σε δηλώσεις που έκανε στο Sky News.

«Βεβαίως ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν θα παραβεί τον νόμο όσον αφορά το Brexit», σημείωσε εξάλλου ο Ράαμπ, προσθέτοντας ότι η Βρετανία παραμένει προσηλωμένη στην επίτευξη μιας συμφωνίας αποχώρησης και ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΡΙ ΣΤΑΙΛΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Διεθνή / Χάρι Στάιλς: Απογοητευμένοι οι φαν με το κόστος των εισιτηρίων της περιοδείας - Το σχόλιο του Λίαμ Γκάλαχερ

Οι τιμές για το «Together, Together World Tour» που προκάλεσαν αντιδράσεις - «Με αυτές τις τιμές, περιμένω ο Χάρι Στάιλς να έρθει μέχρι τη θέση μου και να με φιλήσει»
THE LIFO TEAM
Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Διεθνή / Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Αν δεν επιτευχθεί τελευταία στιγμή συμφωνία με την Τεχεράνη και ο Ντόναλντ Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης, οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες για τη Μέση Ανατολή αλλά και τον κόσμο
THE LIFO TEAM