Βρετανία: Η Morgan Stanley εξετάζει τη μεταφορά 300 θέσεων εργασίας σε Δουβλίνο και Φρανκφούρτη μετά το Brexit

Βρετανία: Η Morgan Stanley εξετάζει τη μεταφορά 300 θέσεων εργασίας σε Δουβλίνο και Φρανκφούρτη μετά το Brexit Facebook Twitter
0

Την πιθανή μεταφορά 300 θέσεων εργασίας από τη Βρετανία σε Φρανκφούρτη και Δουβλίνο εξετάζει η αμερικανική τράπεζα Morgan Stanley ύστερα από την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Επίσης, η τράπεζα καλείται να επιλέξει μεταξύ της Φρανκφούρτης και του Δουβλίνου για να εγκαταστήσει τα κεντρικά της γραφεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το δημοσίευμα του πρακτορείου που επικαλείται τρία άτομα με γνώση της υπόθεσης.

Μεγάλες χρηματοπιστωτικές εταιρίες προειδοποιούσαν για μήνες πριν από το δημοψήφισμα του περασμένου Ιουνίου για το Brexit ότι θα αναγκαστούν να μεταφέρουν κάποιες θέσεις εργασίας στην περίπτωση μιας ψήφου υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ, και επεξεργάζονται σχέδια εδώ και αρκετούς μήνες για το πώς θα γίνει αυτό.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ανεξάρτητα από την έκβαση του Brexit», δήλωσε ο Χιου Φρέιζερ, εκπρόσωπος της Morgan Stanley στο Λονδίνο, απαντώντας στο δημοσίευμα.

Η ισχυρή παρουσία της εταιρίας στην Ευρώπη «μας δίνει πολλές επιλογές και θα προσαρμοστούμε μόλις ξεκαθαριστούν οι λεπτομέρειες του Brexit. Δεδομένων όλων αυτών, δεν έχουν ληφθεί ακόμα αποφάσεις», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ