Βόρεια Κορέα: Στρατιώτες σπάνε τούβλα και ξαπλώνουν σε θρυμματισμένα γυαλιά μπροστά στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Βόρεια Κορέα: Στρατιώτες σπάνε τούβλα και ξαπλώνουν σε σπασμένα γυαλιά μπροστά στον Κιμ Γιονγκ Ουν Facebook Twitter
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη στρατιωτική έκθεση της Πιονγιανγκ - Πηγή: Associated Press.
0

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας μετέδωσαν πλάνα με στρατιώτες να αναδεικνύουν την πολεμική τους ετοιμότητα, σπάζοντας από τούβλα μέχρι κεραμίδια με τα ίδια τους τα χέρια. 

Η επιδείξεις των στρατιωτών της Βόρειας Κορέας πραγματοποιήθηκαν σε στρατιωτική έκθεση στην Πιονγκγιάνγκ παρουσία αξιωματούχων της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Εκτός από την καταστροφή των τούβλων και κεραμιδιών, οι στρατιώτες ξάπλωσαν σε γυάλινα θραύσματα αλλά και σιδερένια καρφιά.

Σε άλλα πλάνα, στρατιώτες σπάνε τσιμεντόλιθους πάνω στο σώμα τους με βαριοπούλα. Άλλοι φαίνονται να λυγίζουν σιδερένιες ράβδους με το λαιμό τους.

Τα μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας δήλωσαν ότι οι στρατιωτικές επιδείξεις έγιναν για να δείξουν στους εχθρούς ότι ο στρατός διαθέτει «σιδερένιες γροθιές για να προστατεύσει την ειρήνη της χώρας».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βασίλισσα Καμίλα θα εκπροσωπήσει τον Κάρολο στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Διεθνή / Η βασίλισσα Καμίλα θα εκπροσωπήσει τον Κάρολο στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου η επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ - Απών ο βασιλιάς Κάρολος μετά την ανακοίνωση πως διαγνώστηκε με καρκίνο
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ