Black Friday: Πυροβολισμοί ύστερα από καβγά σε εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα- Ένας νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ)

Black Friday: Πυροβολισμοί ύστερα από καβγά σε εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα- Ένας νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
1

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς το βράδυ της Πέμπτης σε εμπορικό κέντρο κοντά στο Μπέρμιγχαμ, της Αλαμπάμα.  

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας. Σημειώνεται πως το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο κόσμο εκείνη την ώρα, καθώς είναι σε εξέλιξη οι πολύ μεγάλες εκπτώσεις λόγω Black Friday, ενώ χθες στις ΗΠΑ γιορταζόταν η Μέρα των Ευχαριστιών.  

Σύμφωνα με το NBC, πριν τους πυροβολισμούς είχε προηγηθεί καυγάς ανάμεσα σε δύο άντρες. Τότε, ο ένας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε, τραυματίζοντας τον άλλον. Ο τραυματίας είναι 18 χρονών και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ένοπλος πυροβολήθηκε με τη σειρά του από αστυνομικό και σκοτώθηκε ακαριαία. 

Από τα πυρά τραυματίστηκε, ελαφρότερα, ένα κορίτσι, 12 ετών. Δεν είναι σαφές για την ώρα από ποιο όπλο προήλθε η σφαίρα που την πλήγωσε.  

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκαν τουλάχιστον 10 πυροβολισμοί και εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι προς την έξοδο του εμπορικού κέντρου. 

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο είχαν σημειωθεί επεισόδια και πέρυσι την αντίστοιχη μέρα, ύστερα από καβγάδες ανάμεσα στους καταναλωτές.

Το αποτέλεσμα ήταν ένας τραυματισμός αλλά και η διακοπή λειτουργίας του εμπορικού κέντρου για κάποιες ώρες. 

Με πληροφορίες από ΝBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ GOOGLE

Διεθνή / Θύματα του Έπσταϊν μηνύουν την κυβέρνηση Τραμπ και την Google για τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων

Οι επιζώντες υποστηρίζουν ότι η αποκάλυψη των προσωπικών τους στοιχείων αποτελεί παραβίαση του ομοσπονδιακού νόμου περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Telegraph: Η Ρωσία στέλνει αλκοολικούς από κέντρα απεξάρτησης στην πρώτη γραμμή του πολέμου

Σοβαρές καταγγελίες σκιαγραφούν μια ανησυχητική εικόνα για τον τρόπο ενίσχυσης των ρωσικών δυνάμεων, με αναφορές για στρατολόγηση ευάλωτων ατόμων, αποστολή τους στο μέτωπο χωρίς επαρκή εξοπλισμό και κακοποίηση όσων αρνούνται να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM
Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές fashion weeks

Διεθνή / Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές εβδομάδες μόδας

Παραδοσιακά υφάσματα, ιστορικά μοτίβα και πιο σύγχρονες σιλουέτες φέρνουν το “China Chic” στο προσκήνιο των φετινών εβδομάδων μόδας σε Πεκίνο και Σανγκάη, σε μια στιγμή που τα κινεζικά brands επανασυστήνονται και διεθνώς.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια