Βίντεο καταγράφει την εν ψυχρώ δολοφονία Αφροαμερικανού από αστυνομικό (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βίντεο καταγράφει την εν ψυχρώ δολοφονία Αφροαμερικανού από αστυνομικό (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter
2

Ένας αστυνομικός στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για δολοφονία, μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο που τον δείχνει να πυροβολεί πισώπλατα και να σκοτώνει έναν άοπλο Αφροαμερικανό, καθώς εκείνος έτρεχε μακριά του. Το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει επίσης έρευνα για την υπόθεση.

Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι λαμβάνοντας υπόψη το βίντεο που τράβηξε περαστικός και δείχνει τη στιγμή των πυροβολισμών, ο αστυνομικός θα χρεωθεί με την βαρύτατη κατηγορία της εν ψυχρώ δολοφονίας. Με βάση την κατηγορία αυτή μπορεί να καταδικαστεί σε κάθειρξη 30 ετών ή και σε θανατική ποινή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, η οποία δημοσιεύει το επίμαχο βίντεο, ο 33χρονος αστυνομικός είπε ότι φοβόταν για τη ζωή του καθώς ο Αφροαμερικανός είχε πάρει το τέιζερ του, εν μέσω συμπλοκής που είχαν στη διάρκεια μιας έρευνας ρουτίνας της κυκλοφορίας. Ωστόσο, στο βίντεο ο αστυνομικός διακρίνεται να πυροβολεί πισώπλατα οκτώ φορές τον 50χρονο, καθώς αυτός τρέχει.

Σε άλλο σημείο, και ενώ ο Αφροαμερικανός κείτεται στο έδαφος, διακρίνεται ο αστυνομικός να ρίχνει κάτι δίπλα του - δεν είναι σαφές ωστόσο αν πρόκειται για το τέιζερ.

Το βίντεο της δολοφονίας - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Τι μαλακία έχουν φάει εκεί κάτω,σαν ηλίθιοι κάνουν,κρατάει κάποιος ενα κατσαβίδι και συμπεριφέρονται λες και τους απειλούν με πυρηνική βόμβα.Κινδυνεύεις να καθαρίζεις τα δόντια σου με οδοντογλυφίδα και να βρεθείς γαζωμένος με 30 σφαίρες.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ