Beyonce is back: H Queen B επιστρέφει με νέο άλμπουμ και το «απόλυτο» εξώφυλλο στη Vogue

Beyonce is back: H Queen B επιστρέφει με νέο άλμπουμ και το «απόλυτο» εξώφυλλο στη Vogue Facebook Twitter
0

Η Beyonce επέστρεψε για τα καλά- με νέο δίσκο και ένα άκρως εντυπωσιακό εξώφυλλο στη βρετανική Vogue

Το βρετανικό περιοδικό επέλεξε την Beyonce για το εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου 2022, που κυκλοφόρησε λίγο μετά την πολυαναμενόμενη είδηση του έβδομου άλμπουμ της «Renaissance».

Οι φωτογραφίες, τραβηγμένες από τον Rafael Pavarotti, είναι μια αισθητική ανασκόπηση στις πολλές και διαφορετικές glamorous όψεις της σούπερ σταρ τραγουδίστριας υπό το θέμα «fashion fantasia». 

Σε μια από τις λήψεις, η Queen Bey φορά ένα ολόχρυσο πανωφόρι με πούλιες, κεντημένο με Swarovski και κοσμήματα Schiaparelli Haute Couture, ενώ σε άλλη φωτογραφία ποζάρει με δερμάτινο μπουφάν Junya Watanabe, ένα headpiece με χάντρες Harris Reed & Roker και σκουλαρίκια Lorraine Schwartz από λευκόχρυσο και διαμάντια.

Beyonce is back: H Queen B επιστρέφει με νέο άλμπουμ και το «απόλυτο» εξώφυλλο στη Vogue Facebook Twitter
Beyonce is back: H Queen B επιστρέφει με νέο άλμπουμ και το «απόλυτο» εξώφυλλο στη Vogue Facebook Twitter
Beyonce is back: H Queen B επιστρέφει με νέο άλμπουμ και το «απόλυτο» εξώφυλλο στη Vogue Facebook Twitter

«Η B ήθελε να παίξει με τη μόδα όπως ποτέ άλλοτε, και καθώς ανταλλάξαμε αναφορές (από την garage σκηνή της δεκαετίας του 1990 μέχρι την υπερβολή της δεκαετίας του '80), μιλήσαμε για μαλλιά και ομορφιά και γνωρίσαμε την ομάδα της, ένα όραμα ρετρό-φουτουρισμού άρχισε να διαμορφώνεται», έγραψε ο Edward Enninful, αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue, για τη συνεργασία της Beyoncé στη φωτογράφηση.

«[Στο πλατό] επικρατούσε μια μαγική ατμόσφαιρα και σύντομα η B περπατούσε γύρω της νιώθοντας άνετη και ελεύθερη να είναι ο εαυτός της», πρόσθεσε. «Ο σύζυγος και τα παιδιά της ήρθαν να της κάνουν έκπληξη στο πλατό. Ήταν μια οικογενειακή μέρα - αν και ελαφρώς σουρεαλιστική», είπε αναφερόμενος στον Jay-Z και τα τρία παιδιά της, την Blue Ivy, 10 ετών, και τα 5χρονα δίδυμα Rumi και Sir.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε να κάνει ένα preview του επερχόμενου άλμπουμ της, Renaissance, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου.

«Η δημιουργία ήταν μια μακρά διαδικασία, εξηγεί η ίδια, με την πανδημία να της δίνει πολύ περισσότερο χρόνο για να περάσει σκεπτόμενη ξανά και ξανά κάθε απόφαση. Ακριβώς όπως της αρέσει», γράφει.

Περιγράφει επίσης λεπτομερώς την επίσκεψή του στο σπίτι της, όπου συνάντησε την τραγουδίστρια για δείπνο «με τα μαλλιά της χαλαρά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας ένα φούτερ με κουκούλα, απλά ούσα ο εαυτός της».

Η οικογένεια ήταν άλλο ένα θέμα που συζήτησαν οι δυο τους, με την Beyonce να λέει στο Enniful ότι είναι «η γη μου, η καρδιά μου, το χώμα μου και η λογική μου», με τον ίδιο να προσθέτει: «Τώρα που είναι 40, αισθάνεται τόσο καλά ως μητέρα, καλλιτέχνης και γυναίκα».

Ο νέος δίσκος«Renaissance» σηματοδοτεί για πολλούς την μεγάλη επιστροφή της Beyonce. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 16 κομμάτια και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα μοναδικά κουτιά - που περιλαμβάνουν ένα CD, ένα T-shirt, ένα μίνι πόστερ και ένα βιβλίο 28 σελίδων με φωτογραφίες- τα οποία είναι διαθέσιμα για παραγγελία στην ιστοσελίδα της Beyonce.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη δήλωση Γκίλφοϊλ: «Η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου» να είμαι η πρώτη γυναίκα πρέσβης» των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Διεθνή / Η πρώτη δήλωση Γκίλφοϊλ: «Η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου να είμαι η πρώτη γυναίκα πρέσβης» των ΗΠΑ στην Ελλάδα

«Σκοπεύω να είμαι υπερήφανη εκπρόσωπος του Προέδρου Τραμπ, σθεναρή υπερασπίστρια των αμερικανικών συμφερόντων και ακλόνητη φίλη της Ελλάδας και του ελληνικού λαού», είπε η Γκίλφοϊλ
LIFO NEWSROOM
Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Διεθνή / Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Τα δέκα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας άρχισαν συνομιλίες για το απορριφθέν σχέδιο στα τέλη Αυγούστου, αντιδρώντας στην επίσημη κήρυξη από τον ΟΗΕ κατάστασης λιμού στη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM