Βασίλισσα Ελισάβετ: O πρίγκιπας Λιούις δεν συνόδευσε τα αδέρφια του στην κηδεία

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο λόγος που ο πρίγκιπας Λιούις δεν συνόδευσε τα αδέρφια του στην κηδεία Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Αν και σε θλιβερή περίσταση, οι μικροί πρίγκιπες, Τζορτζ και Σάρλοτ έκλεψαν τις εντυπώσεις στην κηδεία της προγιαγιάς τους, με τα διεθνή μέσα να εστιάζουν πάνω τους. 

Ο εννιάχρονος Τζορτζ και η επτάχρονη Σάρλοτ συνόδευσαν τους γονείς τους, Γουίλιαμ και Κέιτ στο Ουέστμινστερ. 

Απών ήταν ο τετράχρονος Λούις, προφανώς όχι χωρίς σοβαρό λόγο. 

Οι γονείς του επέλεξαν να μην πάρουν μαζί τον «βενιαμίν» της οικογένειας κυρίως γιατί είναι πολύ μικρός για μια βασιλική περίσταση τέτοιας απαρέγκλιτης αυστηρότητας και σοβαρότητας. Και καθώς δεν υπάρχει επίσημος κανόνας που να απαγορεύει παιδιά κάτω από συγκεκριμένη ηλικία να παρίστανται, οι γονείς τους είναι εκείνοι που αποφασίζουν αν τα μικρά μπορούν να ανταποκριθούν στο απαιτητικό πρωτόκολλο τέτοιου είδους εκδηλώσεων. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο λόγος που ο πρίγκιπας Λιούις δεν συνόδευσε τα αδέρφια του στην κηδεία Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images

Ο μικρός Λιούις δεν παρευρέθηκε ούτε στην κηδεία του προπάππου του, πέρυσι την Άνοιξη. 

Το Σαββατοκύριακο η Κέιτ είχε εξομολογηθεί στον Γενικό Κυβερνήτη της Αυστραλίας, Ντέιβιντ Χάρλεϊ για την αδυναμία του Λούις να κατανοήσει το θάνατο της προγιαγιάς του. 

«Ο μικρός ρωτάει πράγματα όπως 'πιστεύεις πως μπορούμε να παίζουμε όταν πάμε στο Μπαλμόραλ' και 'γιατί δε θα είναι εκεί η γιαγιά'» ανέφερε ο ίδιος στο Hello. 

Η Κέιτ αποκάλυψε επίσης πως ο Λιούις προσπάθησε με συγκινητικό τρόπο να την παρηγορήσει. «Ήταν όλοι τους εκπληκτικοί» είπε η Κέιτ για τα παιδιά της, προσθέτοντας: «Ήμουν πραγματικά στενοχωρημένη όταν το έμαθε και ο Λιούς μου είπε 'μαμά, μη στενοχωριέσαι, γιατί η Γκαν Γκαν είναι με τον παππού'». 

Με πληροφορίες από Elle 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ