Αυτοκτόνησε εργαζόμενος της Άρσελορ Μίταλ με το φόβο της απόλυσης

Αυτοκτόνησε εργαζόμενος της Άρσελορ Μίταλ με το φόβο της απόλυσης Facebook Twitter
1

Αφήνοντας ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα απελπισίας, ένας εργαζόμενος της χαλυβουργίας Άρσελορ Μιτάλ αυτοκτόνησε μη μπορώντας να αντέξει τις συνέπειες της μιας απόλυσης που φοβόταν ότι έρχεται.

Ο Αλάν Βινιερόν, δούλευε στο εργοστάσιο από τα 14 χρόνια του. Το οριστικό κλείσιμο όμως έξι εγκαταστάσεών στην περιφέρεια της Λιέγης, στο ανατολικό Βέλγιο, θα επηρέαζε πιθανότατα και τη δική του δουλειά.

Στο γράμμα που άφησε πίσω του κατηγορεί τον Ινδό ιδιοκτήτη της εταιρείας Λακσμί Μιτάλ ότι του τα πήρε όλα. «Μου τα πήρε όλα, τη δουλειά μου, την οικογένεια μου» έγραψε ο Βέλγος πρώην εργαζόμενος.

(Πηγή: Euronews)

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θάνατος στους IDF» - Το σύνθημα του Bobby Vylan στο Glastonbury που προκάλεσε αντιδράσεις

Διεθνή / «Θάνατος στους IDF» - Το σύνθημα του Bobby Vylan στο Glastonbury που προκάλεσε αντιδράσεις

Ως «αποτρόπαια αντισημιτικά συνθήματα που στόχευαν τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF)» το καταδίκασε η διοργάνωση - Παρεμβάσεις από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το BBC
LIFO NEWSROOM