LIVE!

Αυστραλία: Νεκρός άνδρας από επίθεση καγκουρό- Το είχε ως κατοικίδιο

Αυστραλία: Kακγκουρό τραυμάτισε θανάσιμα τον ιδιοκτήτη του Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Ένας άνδρας 77 ετών πέθανε μετά από φονική επίθεση που δέχτηκε από ένα καγκουρό, που το είχε ως κατοικίδιο.

Η επίθεση σημειώθηκε στη νότια Δυτική Αυστραλία.

Συγγενής του άνδρα κάλεσε ασθενοφόρο όταν τον βρήκε σοβαρά τραυματισμένο στο σπίτι του στο Ρέντμοντ κοντά στο Όλμπανι το απόγευμα της Κυριακής.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία καθώς το καγκουρό εμπόδισε το πλήρωμα του ασθενοφόρου να προσεγγίσει τον τραυματία, ο οποίος πέθανε στο σημείο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν θανάσιμα το μαρσιποφόρο επειδή αποτελούσε συνεχή απειλή για τους τραυματιοφορείς.

«Πιστεύεται ότι ο άνδρας δέχθηκε επίθεση από το καγκουρό νωρίτερα την ίδια μέρα», είπε ο εκπρόσωπος τη Δευτέρα.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το άγριο ζώο κρατούνταν «ως κατοικίδιο» ενώ αναμένεται η έκθεση για τον ιατροδικαστή.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Διεθνή / Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Σύμφωνα με πληροφορίες των The Times, οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τη βάση της RAF στο Ακρωτήρι της Κύπρου για τη διεξαγωγή «αμυντικών» επιχειρήσεων κατά του Ιράν.
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΙΡΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

Διεθνή / Έλληνες εγκλωβισμένοι στο Ντουμπάι: «Επιστρέφαμε και μαχητικά μας ζήτησαν να πάμε στο Ιράν, ευτυχώς ο πιλότος δεν δέχτηκε»

Η περιπέτεια που έζησαν όσοι επιχείρησαν να πετάξουν το Σάββατο το πρωί, με προορισμό την Αθήνα - Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να παραμείνει στον αέρα για περίπου τέσσερις ώρες
THE LIFO TEAM