Αυστραλία: Δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι - Κατηγόρησε το παιδί ότι «την παρέσυρε»

Αυστραλία: Δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι - Κατηγόρησε το παιδί ότι «την παρέσυρε» Facebook Twitter
Η δασκάλα, Κέιτι Ελίζαμπεθ Σμιθ.
0

Μια 30χρονη δασκάλα, η Κέιτι Ελίζαμπεθ Σμιθ, κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι από την Αυστραλία, αφού πρώτα του έστελνε μηνύματα και φωτογραφίες για μήνες.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η δασκάλα είχε κακοποιήσει τον έφηβο σεξουαλικά επανειλημμένα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τελικά, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε αφού η προσπάθειά της να κατηγορήσει το παιδί για όλη αυτή τη συναναστροφή δεν έπεισε το δικαστήριο. 

Αυστραλία: Δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι - Κατηγόρησε το παιδί ότι «την παρέσυρε» Facebook Twitter

Οι εγκληματικές ενέργειες της Σμιθ με το έφηβο αγόρι ξεκίνησαν στις αρχές Ιουλίου του 2018 όταν είδαν ο ένας τον άλλον στο σχολείο και έγιναν φίλοι στο Snapchat. Η Σμιθ δεν υπήρξε ποτέ δασκάλα του παιδιού, αλλά μια εβδομάδα μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Snapchat, αυτά έγιναν σεξουαλικά.

Κατά τη διάρκεια της πολύμηνης επαφής τους, η Σμιθ παρέσυρε, μεταξύ άλλων, το αγόρι σε μια αποθήκη όπου φιλήθηκαν καθώς εκείνη έπιασε τα γεννητικά του όργανα. Μάλιστα, συναντήθηκε ξανά με τη δασκάλα σε πάρκινγκ, όπου προέβησαν και πάλι σε σεξουαλικές πράξεις.

Μεταξύ άλλων, το αγόρι έστειλε στη Σμιθ μια φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων και εκείνη απάντησε με μία γυμνή φωτογραφία. Στη συνέχεια, αντάλλαξαν πολλές σεξουαλικές εικόνες, κατά τη διάρκεια πέντε μηνών. Οι συνομιλίες ολοκληρώθηκαν στις 22 Δεκεμβρίου 2019, όταν το αγόρι πήγε διακοπές με την οικογένειά του και δεν είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Τελικά, η Σμιθ συνελήφθη και ομολόγησε την ενοχή της τον Σεπτέμβριο του 2020. 

Η 30χρονη μετά τις κατηγορίες που της ασκήθηκαν, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και δέκα μηνών, όμως τον Φεβρουάριο, το εφετείο της Νέας Νότιας Ουαλίας μείωσε την ποινή της κατά 18 μήνες και πλέον είναι ελεύθερη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ