Αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ζωγραφιές από 6χρονα για να βρουν έναν παραβάτη οδηγό

Αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ζωγραφιές από 6χρονα για να βρουν έναν παραβάτη οδηγό Facebook Twitter
0

Αστυνομικοί στην πόλη Χαμ της Γερμανίας χρησιμοποιούν ζωγραφιές από 6χρονα για να εντοπίσουν έναν οδηγό που φέρεται να έσπασε προστατευτική μπάρα στο δρόμο. 

Η αστυνομία ευχαρίστησε για τα τέσσερα σχέδια των «μικρών ντετέκτιβ», λέγοντας πως αποτελούν επισήμως κομμάτι της έρευνας. 

Τα παιδιά περίμεναν να περάσουν τον δρόμο όταν είδαν τον οδηγό, μια γυναίκα με κοντά, ξανθά μαλλιά. 

Αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ζωγραφιές από 6χρονα για να βρουν έναν παραβάτη οδηγό Facebook Twitter

«Δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τη ζημιά που προκάλεσε και συνέχισε να οδηγεί», είπε η αστυνομία στο Facebook. 

Όταν τα παιδιά -Luisa, Romy, Celina και Luis- ανέφεραν το περιστατικό στη δασκάλα τους, εκείνη τους ζήτησε να το ζωγραφίσουν και μετά ενημέρωσε την αστυνομία. 

Η σχετική ανάρτηση περιλαμβάνει δυο από τις ζωγραφιές αλλά μια τρίτη φέρεται να δείχνει την οδηγό με περισσότερες λεπτομέρειες. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ήθελε τον πρίγκιπα Άντριου εκτός βασιλικής οικογένειας χρόνια του αφαιρέσουν τους τίτλους

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ήθελε τον πρίγκιπα Άντριου εκτός βασιλικής οικογένειας χρόνια πριν του αφαιρέσουν τους τίτλους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε εκφράσει ανοιχτά τις ανησυχίες του στον βασιλιά Κάρολο, μετά την περιβόητη συνέντευξη του Άντριου το 2019 στο BBC, σχετικά με τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Επστάιν
THE LIFO TEAM