Τούρκος αρχιμαφιόζος: Έρχονται αποκαλύψεις για κατάσχεση περιουσιών των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης

Αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ: Έρχονται αποκαλύψεις για κατάσχεση περιουσιών των Ρωμιών Facebook Twitter
0

Tο ότι ο πανίσχυρος Τούρκος επιχειρηματίας Ντεμιρορέν και κάτοχος των μεγαλύτερων ΜΜΕ στην Τουρκία, σφετερίστηκε  περιουσίες των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, αναμένεται να αποκαλύψει ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ.

Τουλάχιστον αυτό προανήγγειλε ο ίδιος μέσω Twitter λέγοντας ότι θα κυκλοφορήσει το νέο βίντεο με τις σχετικές αποκαλύψεις.

Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ αποκάλυψε την Τετάρτη ότι αναγκάστηκε να αλλάξει τόπο διαμονής, επειδή δέχθηκε επίθεση στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Ο ίδιος ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι οι εχθροί του, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγάρ, ήρθαν σε επαφή με Αλβανούς, Σέρβους και Ρώσους δολοφόνους για να τον σκοτώσουν. Ο αρχιμαφιόζος ανακοίνωσε ότι τα νέα βίντεό του ενδέχεται να καθυστερήσουν επειδή βρίσκεται σε μετακίνηση.

Ο αρχιμαφιόζος που έχει γίνει ο «εφιάλτης» του Ταγίπ Ερντογάν λόγω των αποκαλύψεών του, ανακοίνωσε ότι θα μετακινηθεί από το σημείο όπου βρίσκεται - πιθανόν στο Ντουμπάι- και επειδή το ταξίδι του θα είναι μεγάλης διάρκειας ενδέχεται να καθυστερήσει το νέο του βίντεο. Ο Πεκέρ έχει επίσης απειλήσει με αποκαλύψεις για τον Μπεράτ αλ Μπαϊράκ γαμπρό του Ερντογάν και πρώην υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Η κυβέρνηση Τραμπ παγώνει τα ραντεβού για φοιτητικές βίζες και εντείνει τον έλεγχο στα social media για αλλοδαπούς φοιτητές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ