Αρχηγός Χαμάς: Οι μάχες θα επεκταθούν σε Δυτική Όχθη και Ιερουσαλήμ

Αρχηγός Χαμάς: Οι μάχες θα επεκταθούν σε Δυτική Όχθη και Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Σκοπός είναι να επεκτείνει την εν εξελίξει μάχη στη Γάζα, στη Δυτική Όχθη και στην Ιερουσαλήμ διαμήνυσε ο αρχηγός της Χαμάς σε μήνυμά του.

«Βρισκόμαστε κοντά να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη», δήλωσε σήμερα το απόγευμα ο Ισμαήλ Χανίγια, ηγέτης της ένοπλης οργάνωσης Χαμάς, μετά τη στρατιωτική επίθεση που εξαπέλυσε η οργάνωση κατά του Ισραήλ.

«Φτάνει πια, ο κύκλος των εξεγέρσεων και των επαναστάσεων για τον αγώνα απελευθέρωσης της γης μας και των κρατουμένων μας (...) μέσα σε (ισραηλινές) φυλακές πρέπει να ολοκληρωθεί», είπε ο αρχηγός της Χαμάς σε δηλώσεις του που μετέδωσε το Al-Aqsa TV, τηλεοπτικό δίκτυο της οργάνωσης.

Ο αρχηγός της Χαμάς απευθύνθηκε και στις αραβικές χώρες λέγοντας πως το Ισραήλ δεν μπορεί να τους προσφέρει καμία προστασία ενώ τόνισε ότι ένοπλες παλαιστινιακές παρατάξεις σκοπεύουν να επεκτείνουν την εν εξελίξει μάχη στη Γάζα στη Δυτική Όχθη και στην Ιερουσαλήμ.

«Η μάχη πέρασε στην καρδιά της σιωνιστικής οντότητας» είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες του Reuters/AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: Ο Τραμπ αποχώρησε από τη συνεδρίαση χωρίς την «τελική απόφαση» που δεσμεύτηκε ότι θα έπαιρνε

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σκόπευε να λάβει μια «οριστική απόφαση» σε σχέση με την ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν - Η αντίδραση της Τεχεράνης στην επιμονή του για τα πυρηνικά
THE LIFO TEAM