Από την Εμινέ Ερντογάν έφτασε στον Άκη Πετρετζίκη: Η συνταγή για τον χαλβά που έκανε θραύση στο γεύμα Μητσοτάκη-Ερντογάν

Η Εμινέ Ερντογάν μαγειρεύει Facebook Twitter
0

Η συνταγή ενός χαλβά έμελλε να «φέρει κοντά» την σύζυγο του Τούρκου προέδρου, Εμινέ Ερντογάν, με τον μάγειρα και επιχειρηματία, Άκη Πετρετζίκη.

Αφορμή αποτέλεσε το γλυκό που προσφέρθηκε κατά το γεύμα του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, χαλβά με στραγάλι.

Ο σεφ Άκης Πετρετζίκης έστειλε μήνυμα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», όπου έκανε ανταπόκριση από την Τουρκία ο Μανώλης Κωστίδης. Οι παρουσιαστές προκάλεσαν τον σεφ να φτιάξει το γλυκό, την ώρα που ο ανταποκριτής έδειχνε το πρωτοσέλιδο της τουρκικής Hurriyet με τίτλο: «Σύμβολο ο χαλβάς», συνοδευόμενο από φωτογραφία της Εμινέ Ερντογάν αλλά και του Άκη Πετρετζίκη.

Από την Εμινέ Ερντογάν έφτασε στον Άκη Πετρετζίκη: Η συνταγή για στραγαλάτο χαλβά που έκανε θραύση στο γεύμα Μητσοτάκη-Ερντογάν Facebook Twitter

«Χθες δείξαμε ποιος είναι ο χαλβάς, τη συνταγή και ο Άκης ο Πετρετζίκης είπε θα τον φτιάξω. Το απόγευμα, με πήρε ο ανταποκριτής της Hurriyet και μου λέει ‘Μανώλη με πήραν τηλέφωνο από την προεδρία διότι η σύζυγος του προέδρου Εμινέ Ερντογάν είδε κάτι στη συνταγή (σ.σ. η τουρκική εφημερίδα είχε δημοσιεύσει τη συνταγή) και δεν της άρεσε ιδιαίτερα. Θέλει να στείλει τη συνταγή στον Άκη τον Πετρετζίκη για να φτιάξει σωστά τον χαλβά και μάλιστα έστειλε και βίντεο και υλικό, αναλυτικό», είπε ο κ. Κωστίδης.

«Ότι αυτό το βίντεο θα ερχόταν από την προεδρία στην Hurriyet και η Hurriyet θα το έστελνε σε μένα, και από μένα να πάει στον Πετρετζίκη...», μονολόγησε ο ρεπόρτερ ενώ το στούνιο είχε γεμίσει γλυκά. 

Δείτε το βίντεο της Εμινέ από το 8:51

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ