Γυναίκα ανακάλυψε στον γάμο του γιου της πως η νύφη ήταν η χαμένη της κόρη

Γυναίκα ανακάλυψε στον γάμο του γιου της πως η νύφη ήταν η χαμένη της κόρη Facebook Twitter
orientaldaily
0

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει μία απίστευτη ιστορία που έρχεται από την Κίνα, με «πρωταγωνίστριες» δύο γυναίκες. Η πεθερά έγινε μητέρα και η νύφη κόρη. Στην κυριολεξία.

Η αποκάλυψη έγινε τις 31 Μαρτίου, όταν ένα ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, στην πόλη Σούζου. Κατά τη διάρκεια του ευχάριστου αυτού γεγονότος, μία έκπληξη που έμελλε να σημαδέψει τη ζωή της πεθεράς και της νύφης. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα βλέποντας τη νύφη και μελλοντική σύζυγο του γιου της συνειδητοποίησε πως πρόκειται για την κόρη της που είχε χάσει πριν από πολλά χρόνια.

Η γυναίκα κατάφερε να αναγνωρίσει την κόρη της από ένα εκ γενετής σημάδι στο χέρι της. Σύμφωνα με τους Time News Now, μητέρα και κόρη έκλαιγαν και αγκαλιάζονταν κατά την διάρκεια της ξαφνικής επανένωσης.

Ωστόσο, ο γάμος του γιου της και της κόρης της έγινε τελικά, αφού ο γιος της ήταν υιοθετημένος, πράγμα που σήμαινε ότι δεν είχαν συγγένεια μεταξύ τους. Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα, η γυναίκα είχε αποφασίσει να υιοθετήσει ένα παιδί όταν έχασε τις ελπίδες της πως θα έβρισκε την χαμένη της κόρη, μετά από χρόνια αναζητήσεων.

Όπως αναφέρουν οι Times News Now, η μητέρα του γαμπρού παρατήρησε το σημάδι στο χέρι της νύφης και ρώτησε τους γονείς της εάν ήταν υιοθετημένη. Οι γονείς της εξεπλάγησαν από την ερώτηση και της είπαν ότι είχαν υιοθετήσει το παιδί τους, από τότε που το βρήκαν στην άκρη του δρόμου πριν από 20 χρόνια.

Όταν έμαθε την ιστορία, η νύφη ξέσπασε σε κλάματα και χαρακτήρισε την στιγμή της συνάντησής της με την βιολογική της μητέρα ως «πιο ευτυχισμένη ακόμη και από την ίδια την ημέρα του γάμου της».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ