Άνδρας πάλεψε με κροκόδειλο που τον δάγκωσε και δεν άνοιγε το στόμα του, σε καταρράκτη

Man wrestles free from freshwater crocodile at remote Queensland waterfall Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα, με αεροδιακομιδή, σε νοσοκομείο της Αυστραλίας, αφού πάλεψε με έναν κροκόδειλο που του δαγκώσει το χέρι και τον είχε αιχμαλωτίσει στο πανίσχυρο στόμα του.

Τραυματισμένος, έδωσε μάχη για τη ζωή του, σε έναν καταρράκτη στο απομακρυσμένο βορειοδυτικό Κουίνσλαντ.

Ένα ελικόπτερο RACQ LifeFlight Rescue μετέφερε τον άνδρα από το εθνικό πάρκο Lawn Hill σε νοσοκομείο του Mount Isa, όπου παραμένει σε σταθερή κατάσταση, με σοβαρά τραύματα στα χέρια και τα πόδια του.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, ταξίδευε με τη μοτοσικλέτα του στο πάρκο, και έπεσε να κολυμπήσει στο φαράγγι Adel's Grove την Κυριακή. Όπως αφηγήθηκε στους διασώστες, πάλεψε με τον κροκόδειλο του γλυκού νερού πριν καταφέρει να ξεφύγει.

Man wrestles free from freshwater crocodile at remote Queensland waterfall Facebook Twitter

Ένας αξιωματικός του πληρώματος, ο Greig Allan, είπε ότι ο άνδρας πονούσε πολύ και ότι τα τραύματα από το δάγκωμα ήταν βαθιά. «Ο ασθενής μας είπε ότι ο κροκόδειλος είχε μήκος μεταξύ δύο και τριών μέτρων, οπότε είναι τυχερός που γλίτωσε τη ζωή του», δήλωσε ο Allan.

Το ελικόπτερο διάσωσης κλήθηκε στην περιοχή περίπου στις 2 μ.μ. πριν συνταξιδιώτες του θύματος, που επίσης ταξίδευαν με μοτοσικλέτες, μεταφέρουν τον άνδρα σε κοντινό αεροδιάδρομο.

Ο επιθεωρητής της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ, Μπραντ Χάρντι, δήλωσε ότι στην περιοχή υπάρχει μεγάλος πληθυσμός κροκοδείλων γλυκού νερού.

«Συνήθως είναι αρκετά δειλοί, αλλά όταν αιφνιδιαστούν γίνονται επιθετικοί».

Με πληροφορίες από Associated Press

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ