Άμπου Ντάμπι: Νεκροί και τραυματίες από έκρηξη σε τάνκερ - Ίχνη επίθεσης drone στην «καρδιά» των ΗΑΕ

Άμπου Ντάμπι: Νεκροί και τραυματίες από έκρηξη σε τάνκερ - Ίχνη επίθεσης drone στην «καρδιά» των ΗΑΕ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Μία έκρηξη που έπληξε τρία τάνκερ καυσίμων σκότωσε τρεις ανθρώπους στο Άμπου Ντάμπι, ενώ παράλληλα μία φωτιά ξέσπασε κοντά στο αεροδρόμιο, με τους Χούθι να κάνουν λόγο για επίθεση στην «καρδιά» των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. 

 

Το κίνημα των Χούθι, που μάχεται την σαουδαραβική συμμαχία στην οποία συμμετέχουν τα ΗΑΕ, εξαπολύει συχνά ρουκέτες που διαπερνούν τα σύνορα καθώς και επιθέσεις με drone. 

 

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι ακόμα τραυματίστηκαν, όταν η έκρηξη έπληξε τα τάνκερ, στη βιομηχανική περιοχή Μουσαφά, κοντά στους αποθηκευτικούς χώρους της πετρελαϊκής εταιρείας ADNOC, σύμφωνα με το πρακτορείο WAM. Όπως μετέδωσε το ίδιο πρακτορείο, δύο από τους νεκρούς είναι Ινδοί και ο τρίτος είναι πολίτης του Πακιστάν. 

 

«Οι πρώτες έρευνες εντόπισαν και στα δύο σημεία τμήματα μικρού αεροπλάνου που θα μπορούσε, πιθανώς, να είναι drone», ανακοίνωσε η αστυνομία του Άμπου Ντάμπι. 

 

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος των Χούθι υποστήριξε ότι η ομάδα εξαπέλυσε στρατιωτική επίθεση βαθιά στα ΗΑΕ, προαναγγέλλοντας νέες ανακοινώσεις με λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ώρες. 

 

Με πληροφορίες από Reuters και Associated Press

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM