Αλίνα Καμπάεβα: Σπάνια εμφάνιση για την «σύντροφο» του Πούτιν - Λέξη για τον πόλεμο και την υγεία του Ρώσου προέδρου

Η Αλίνα Καμπάεβα Facebook Twitter
0

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η φημολογούμενη σύντροφος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα.

Η 39χρονη εγκαινίασε ένα νέο προπονητικό κέντρο στο Σότσι, όπου και μίλησε στους παρευρισκομένους. Η Αλίνα Καμπάεβα απέφυγε κάθε αναφορά στον αιματηρό πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και στα προβλήματα υγείας, που φέρεται να έχει σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Οι νέες φήμες θέλουν τον Ρώσο πρόεδρο να έπεσε από τις σκάλες και να χτύπησε στον κόκκυγας

Η Αλίνα Καμπάεβα είπε στους γυμναστές του διεθνούς τουρνουά Divine Grace ότι «το αδύνατο είναι δυνατό».

«Όταν ήμουν στην ενόργανη γυμναστική και αθλήτρια, δεν μπορούσα ούτε να ονειρευτώ τέτοιες συνθήκες, όπως αυτές που έχετε σε αυτό το νέο αθλητικό προπονητικό κέντρο. Αλλά όπως δείχνει η ζωή το αδύνατο είναι δυνατό και η Ρωσία είναι μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίνα Καμπάεβα.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Μόσχας δεν επιτρέπεται να αναφέρονται στη φημολογούμενη 15χρονη σχέση της με τον Πούτιν ούτε τα παιδιά που φέρεται να έχουν.

Η τελευταία φορά που η Καμπάεβα εμφανίστηκε δημοσίως ήταν τον Σεπτέμβριο.

Βίντεο: Η εμφάνιση της Αλίνα Καμπάεβα

Το ρωσικό πρακτορείο της σόουμπιζ Starhit την περιέγραψε ως «αδυνατισμένη, με κομψά διαμορφωμένο πρόσωπο», ενδεχομένως υπονοώντας την πλαστική χειρουργική επέμβαση στην οποία φημολογείται ότι υποβάλλονται τόσο η ίδια όσο και ο Πούτιν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ